Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament cu 2 camere Ilfov, Otopeni - 77900 EURO

77900 €  De vanzare
Vand Apartament 2 camere Otopeni Odai De vanzare apartament cu doua camere situat pe Strada Matei Basarab, drum asfaltat Magazin local la 50 metri Penny la 400 metri Jysk, Mega image,Pepco, Profi la 1.4 km ( 3 minute cu masina ) La 9 minute distanta cu masina de Baneasa shopping center si 12 minute pana la Therme Apartamentul este situat la etajul 1 al unui imobil P+1+M si are o suprafata utila de 48.1 mp + 3.5mp balcon+4 mp al doilea balcon total 55.6 mp Blocul este izolat cu polistiren grafitat de 10cm incalzire in pardoseala de la TECE montata peste polistiren extrudat de 3 cm + folie aluminiu parchet de la Egger de 8mm Cada Roca cu baterie Grohe Tamplarie Salamander tripan ( 4anotimpuri + clar+ Low-E ) cadru WC TECE instalatia sanitara TECE, teava multistrat compozit pe-xc/al/pe-rt vas WC Cersanit Spoturi led 24w, lumina neutra Gresie si faianta de 120cm/60cm locul de parcare costa 5000 euro contoare separate pentru gaze , curent , apa+canalizare 2 camere - Otopeni , 2 camere - Bucuresti - Ilfov

Pe site din 16-03-2024
Vizualizari 6
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 48 m2
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Otopeni.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Otopeni. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Otopeni.

Este Odai zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 3 camere Bucuresti, Odai  - 129000 EURO Proprietar 129000 €
Vanzare apartament cu 3 camere Bucuresti, Odai - 129000 EURO Odai, Otopeni

Luiza Apartament cochet cu 3 camere si curte Un apartament frumos situat intr-o zona in continua dezvoltare cu gradinita si locuri de joaca, cu supermaketurile Penny si Mega Image in proximitate. Apartamentul dispune de doua locuri de parcare, de curte cu gazon si instalatie de irigat, de un foisor generos pentru a petrece timpul liber precum si de o magazie necesara depozitarii. Se vinde mobilat si complet echipat conform fotografiilor. Publi24_1711568499

129000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(