Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare spatii comercial Tulcea, Mahmudia - 129000 EURO

129000 €  De vanzare
Pensiunea se afla pe malul bratului Sf. Gheorghe in localitatea Mahmudia in zona neinundabila la 70 m de Dunare. Pensiunea are 12 locuri de cazare in 5 spatii amenajate si utilate complet. Locatia este amplata pe cca 900 mp teren amenajat cu parcare, gazon, arbusti si flori, terasa, gratar rustic, casuta de lemn amenajata si magazie de scule. Pensiunea a fost finalizata in 2016 structurata pe 2 nivele, cu 3 bai, living, 4 dormitoare, bucatarie interioara, bucatarie de vara, terasa amenajata, camera tehnica de depozitare si beci, este construita de mesteri din Harghita cu lem de pin, acoperis eco din sindrila de lemn, mobilier din lemn. Utilitati: instalatie electrica trifazata cu putere instalata de 20 kw EON, instalatie de alimentare cu apa PE, instalatie automata ACM de prepare apa calda vara-iarna import Germania, incalzire cu lemne sobe de teracota, aer conditionat Electrolux si Daewoo, sistem de monitorizare video, sistem de alarmare antiefractie cu senzori, sistem antiincendiu de avertizare, sistem de imuminat cu panouri solare de rezerva, generator de curent in caz de urgenta, fosa septica. Pensiunea se vinde complet mobilata si utilata la cheie. In pret este inclusa barca Pioner 5 persoane cu motor Yamaha de 15cp si autoturism de teren VW Touareg. Pensiunea dispune de toate facilitatile necesare desfasurari activitatilor de turism fiind introdusa in circuitul turistic autorizat de Ministerul Turismului., Incalzire: Lemn, Stadiul constructiei: Finalizat, numar etaj: 2, numar camere: 5, numar loc de parcare: 5, numar bai: 3, suprafata utila: 200, suprafata totala: 900

Pe site din 29-05-2021
Vizualizari 26
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 900 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Spatii comercial De vanzare in localitatea Mahmudia.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Spatii comercial De vanzare in localitatea Mahmudia. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Mahmudia.

Este Mahmudia zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Tulcea, Mahmudia  - 9000 EURO Proprietar 9000 €
Vanzare terenuri constructii Tulcea, Mahmudia - 9000 EURO Mahmudia, Mahmudia , jud. Tulcea

emanuela teren intravilan Mahmudia Delta Dunarii Tulcea Mahmudia

9000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Tulcea, Mahmudia  - 60000 EURO Proprietar 60000 €
Vanzare terenuri constructii Tulcea, Mahmudia - 60000 EURO Mahmudia, Mahmudia , jud. Tulcea

Andrei Laurentiu OCAZIE : teren MAHMUDIA 12 euro/m.p. Suprafata 5000 m.p. Terenul este situat la numai 300 mertri de intravilanul Comunei Mahmudia , dar este autentic deltaic prin peisaje , vegetatie si liniste .Este ideal pentru case de vacanta , pensiune /hotel sau alte activitati turistice.Utilitati ( apa si energie electrica ) in vecinatate.Exista Plan Urbanistic Zonal ,in etapa de avizare , pentru introducerea Intregii zone in intravilan .Terenul este traversat de dig si drumul de acces si are o deschidere de 48 m. la Dunare si 76 m. la drum .Piatra necesara pentru amenajare aleei , terase etc. se poate asigura de la Exploatarea Miniera Mahmudia , afata la 300 metri .Pretul este negociabil .

60000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Tulcea, Mahmudia  - 30000 EURO Proprietar 30000 €
Vanzare terenuri constructii Tulcea, Mahmudia - 30000 EURO Mahmudia, Mahmudia , jud. Tulcea

Istrate Vindem teren de constructii in Mahmudia Tulcea Mahmudia

30000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  apartament Tulcea, Mahmudia  - 10000 EURO Proprietar 10000 €
Vanzare apartament Tulcea, Mahmudia - 10000 EURO Mahmudia, Mahmudia , jud. Tulcea

Mihaela Costenco Garsoniera, spatiu comercial Tulcea Mahmudia

10000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(