Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare spatii comercial Sibiu, Medias - 250000 EURO

250000 €  De vanzare
SPATIU COMERCIAL /CLUB/RESTAURANT/TERASA- P+2E - 730 mp construiti Caracteristici : -euro" suprafata construita : 730 mp -euro" terasa 200 mp -euro" pardoseala din gresie /parchet laminat -euro" parter izolat fonic -euro" tamplarie din pvc, geamuri termopan -euro" aer conditionat (Chillere | Racire/Incalzire ) -euro" incalzire : asigurata de  centrala pe gaz -euro" electricitate : curent trifazat -euro" retea Wi-Fi -euro" sistem de alarma cu monitorizare -euro" teren in proprietate Datorita pozitionarii sale in centrul istoric al orasului cladirea este pretabila pentru diverse activitati : pensiune , restaurant , club , cafenea , clinica medicala  , gradinita / scoala particulara , camin de batrani, sediu de firma,  birouri , sau orice alta activitate economica pretabila zonei . De asemenea cladirea poate fi transformata si in spatii de locuit   ce pot fi la randul lor vandute sau inchiriate sau poate fi achizitionata  si ca o investitie imobiliara , deoarece  inchiriata 100%  ar aduce astfel un venit substantial lunar.

Pe site din 08-03-2023
Vizualizari 47
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 730 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Spatii comercial De vanzare in localitatea Medias.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Spatii comercial De vanzare in localitatea Medias. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Medias.

Este Central zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  spatii comercial Sibiu, Medias  - 30000 EURO Proprietar 30000 €
Vanzare spatii comercial Sibiu, Medias - 30000 EURO Central, Medias , jud. Sibiu

Plaias Paul Afacere la cheie in Medias Se vinde afacere in Medias, locatia Pofte, in centru peste drum de Banca Transilvania.Mobilier de calitate superioara, televizoare publicitate de calitate.Pret 30.000 .

30000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(