Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare spatii comercial Timis, Nerau - 42000 EURO

42000 €  De vanzare
  De vanzare casa cu spatiu commercial 2800 mp total,spatiul comercial plus magazii si teren . Spatiul este foarte bine pozitionat,ultracentral vizavi de scoala,langa caminul cultural,langa statia de autobuz ,cu geamuri termopan,treptele si o parte de la intrare sunt de marmura , strada asfaltata .Spatiul si locuinta izolate termic(este certificat energetic).Instalatia electrica noua facuta (din cupru), incalzire centrala lucrata in cupru, sistem de alarma care poate fi legat si la telefon ,wc de serviciu , magazie si iesire de incendiu , mai are atasata o locuinta de aproximativ 100 m patrati, cu geamuri termopan , compusa din: terasa , hol,dormitor , sufragerie , bucatarie ,toate cu parchet laminat, camara , baie mare, moderna,deosebit de frumoasa ,toata inbracata in faianta si gresie, spatioasa cu vana mare prevazuta si cu dus,vana cu treapta si pervaz pregatita pentru o seara romantica,baia este prevazuta si cu calorifer normal si cu calorifer pentru prosoape, un hol mare cu gresie frumoasa pe jos,o terasa spatioasa inchisa cu geamuri termopan si prevazuta cu sarpanta pentru umbra si ploaie .Curte fata betonata prevazuta cu gazon si cu o groapa de nisip prevazuta ca loc de joaca la copii, peste tot sunt geamuri termopane,incalzire centrala proprie pe lemne sau carbuni , executata in cupru cu cos de fum inoxidabil , pivnita, multe magazii si dependinte, 4 cotete pentreu porci noi din boltari prevazute cu badoc,curte fata si spate betonata . podul cladirii este foarte bun si poate oricand sa fie mansardat cu cel putin 8 camere .La nevoie totul poate fi usor transfomat in pensiune sau hotel. Starea imobilului: Foarte buna,caramida . Incalzire cu centrala proprie, numar etaj: 1, numar camere: 4.00, numar loc de parcare: nelimitat, numar bai: 1, sant multe magazii,dependinte,este pivnita, este terasa, este gradina, suprafata utila: 400.00, suprafata totala: 2800.00 Toate la pretul de numai 42000 Euro. , numar etaj: 1, numar camere: 4, numar loc de parcare: 2, numar bai: 1, suprafata utila: 400, suprafata totala: 2800, Accept schimburi Numar nivele: 1 , Locuri parcare: 2 , Accept schimburi: da , Suprafata terenului: 2800,0 m2, Suprafata utila: 400,0 m2, Numar camere: 4 , Incalzire: centrala proprie ,

Pe site din 01-09-2019
Vizualizari 5
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 2800 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Spatii comercial De vanzare in localitatea Nerau.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Spatii comercial De vanzare in localitatea Nerau. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Nerau.

Este Nerau zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Timis, Nerau  - 38000 EURO Proprietar 38000 €

38000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(