Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare spatii comercial Bihor, Oradea - 795000 EURO

795000 €  De vanzare
Ofer spre vanzare aceasta proprietate compusa din trei imobile, respectiv o cladire principala cu suprafata de 1270 mp, cea de a doua, cu o suprafata de 160 mp si o crama ( pivnita ) cu suprafata f. mare , sub deal, dispuse pe un teren cu suprafata de 2010mp. Regimul de inaltime al cladirii principale este P+2E+M. In prezent destinatia cladirii este pt birouri, fiind divizata partial in birouri, grupuri sanitare, sali mari de sedinta. Utilitatea acesteia poate fi schimbata, fiind pretabil si pt Clinica, Pensiune, bloc apartamente, azil varstnici, etc. Facilitatile sunt numeroase, dintre acestea enumar cateva: au fost folosite materiale premium, tavane inalte, incalzire gaz, loc prevazut pt lift, parc nou ( zona de agrement) la limita proprietatii. Pt mai multe informatii va rog sunati! Birouri - Spatii comerciale - Oradea , Birouri - Spatii comerciale - Bihor

Pe site din 21-09-2024
Vizualizari 2
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 1300 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Spatii comercial De vanzare in localitatea Oradea.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Spatii comercial De vanzare in localitatea Oradea. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Oradea.

Este Episcopia Bihor zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  spatii comercial Bihor, Oradea  - 220000 EURO Proprietar 220000 €
Vanzare spatii comercial Bihor, Oradea - 220000 EURO Episcopia Bihor, Oradea , jud. Bihor

De vinzare spatiu comercial ,birou , depozit Suprafata construita 500mp Suprafata teren 600mp Este compartimentat in mai multe spatii individuale Spatiul se afla in Episcopia Bihor Str Matei Corvin Nr 101 , vis-a-vis de depozitul Gros Metal Pt detalii sunati la Nr 07******36 Birouri - Spatii comerciale - Oradea , Birouri - Spatii comerciale - Bihor

220000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(