Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

OCAZIE PENTRU INVESTITIE! Spatiu comercial 324 mp utili cu activitate de bar-club in desfasurare plu

129900 €  De vanzare
OCAZIE PENTRU INVESTITIE! Spatiu comercial 324 mp utili cu activitate de bar-club in desfasurare plus 3000 mp teren intravilan! Imobilul este situat in apropiere de Iasi, la doar 12 km, in comuna Popricani, cu acces pe sosea asfaltata, la cca.150 m de primaria localitatii si drumul principal DJ 24C. Constructia a fost executata in 2015, open space, cu structura portanta, zidarie din BCA, termoizolatie exterioara, acoperis cu sarpanta din lemn si invelitoare din tabla tip"Lindab". La interior, spatiul este open space, cu inaltime de 4,25 m pana la streasina si 6,31 m la coama si pardoseli placate cu gresie. Este prevazuta cu 2 intrari principale plus o intrare secundara pentru aprovizionare, grupuri sanitare barbati-femei finisate cu gresie si faianta precum si obiecte sanitare, cat si alte dotari sau compartimentari usoare(rigips) specifice destinatiei actuale. Imobilul este racordat la curent electric(trifazic-380 V), alimentat cu apa din sursa proprie(fantana cu hidrofor) si canalizare la fosa septica(bazin vidanjabil).In exterior este amenajata o terasa betonata, descoperita, cu suprafata de 100 mp care poate fi utilizata ca si rampa de incarcare-descarcare, precum si 2 grupuri sanitare functionale. Terenul in suprafata totala de 3000 mp este incadrat in totalitate in categoria intravilan Popricani "CC-curti constructii" si prin certificatul de urbanism este permis un POT de 50%, oferind practic posibilitatea extinderii imobilului construit functie de interesul urmarit. Este drept, cu forma regulata-dreptunghiulara, cu deschidere la drum de 39 m(latura mica) si latura mare de 76,66 m. Este imprejmuit complet cu gard realizat din placi de tabla ondulata, accesul fiind asigurat inclusiv pentru auto idiferent de capacitate prin poarta instalata pe role. Parcarea autovehiculelor cat si eventuala depozitare a unor bunuri materiale este asigurata in curte, platforma betonata existenta avand o suprafata de cca.1500 mp, intreaga proprietate fiind securizata cu sistem de camere video conectat la un dispecerat al unei firme de paza existand inclusiv un sistem perimetral de iluminat nocturn. Accesul catre proprietate este facil atat dinspre Iasi, cat si dinspre vama Sculeni- punct trecere frontiera cu Rep.Moldova ,care este situata la doar 15 km ,inclusiv cu mijloace de transport greu -TIR (din drumul E58 cu intrare pe drumul DJ 24C) existand legaturi rutiere accesibile si spre iesirea din Iasi catre zona de sud si vest-Bacau, Bucuresti pe relatia E58-248 B prin proximitatea localitatilor Horlesti-Bogonos-Letcani. Pretul este negociabil iar proprietarul-persoana juridica accepta si varianta de vanzare cu plata in rate a pretului. Aceasta oferta imobiliara face parte din portofoliul exclusiv al companiei imobiliare Casa Ta Iasi. Pentru orice informatii suplimentare ori planificarea unor vizionari contactati consilierul nostru imobiliar dl.Nedea Lucian la nr.de telefon 0732117434. Casa Ta...atat de aproape de tine!

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 08-03-2024
Vizualizari 200
Persoane interesate 2

Caracteristici:

Suprafata utila: 324 m2
Compartimentare: Decomandat

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Spatii comercial De vanzare in localitatea Popricani.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Spatii comercial De vanzare in localitatea Popricani. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Popricani.

Este Popricani zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  garsoniera Iasi, Popricani  - 280 EURO lunar Proprietar 280 €
Inchiriere garsoniera Iasi, Popricani - 280 EURO lunar Popricani, Popricani , jud. Iasi

Inchiriez apartamente in Popricani, locatie cladire -spate spalatorie de langa primarie, disponibile 2 buc cu 2 camere si 1 buc cu o camera. Pret si alte detali 07******05. 1 camera - Popricani , 1 camera - Iasi

280 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(