Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare spatii industrial Dambovita, Moreni - 10 EURO

10 €  De vanzare
Garaj de vanzare, Str. Mihai Eminescu ( detalii in privat, ma puteti contacta dupa ora 17.30 in cursul saptamanii sau in weekend ).

Pe site din 14-06-2021
Vizualizari 15
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Spatii industrial De vanzare in localitatea Moreni.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Spatii industrial De vanzare in localitatea Moreni. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Moreni.

Este Moreni zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare hala productie, 996 mp, in Moreni Agentie - 0 comision - exclusivitate 650000 €
Vanzare hala productie, 996 mp, in Moreni Moreni, Moreni , jud. Dambovita

Agentia Imobiliara Mirva Imobiliare va ofera, IN EXCLUSIVITATE, spre vanzare o hala de productie, cu suprafata utila de 996mp, suprafata construita de 1195.20mp, teren in suprafata de 12.872mp, construita in anul 1987, prefabricata din beton cu pereti din BCA, situata in Moreni, pe strada Industriilor la nr. 5, fostul BAT al celor de la Petrom. Dispune de curent electric trifazic de 50 kw (se poate duce pana la 150kw), apa, gaze, fosa septica. Proprietatea este imprejmuita cu gard. Incalzirea se face cu centrala termica pe gaz pentru birouri si pentru hala exista proiect cu generatoare de caldura pe gaz, care vin sus pe tavan. Exista acces usor pentru TIR-uri si camioane, supraveghere video, grupuri sanitare, 3 intrari in hala, 4 intrari in birouri. Hala are 8,5m inaltime, 24m latime si 37m lungime. Exista inca 2 cladiri pe teren cu suprafata de 101mp si 49mp si un depozit de carburanti, ingropat in pamant: pentru motorina de 17.000l, pentru benzina de 15.000l si pentru gaz de 10.000l. Este pretabil pentru mica industrie, depozit, hala de productie. A fost folosita pentru proiectare instalatii de incendii. Pretul este 650.000 euro negociabil plus TVA . Daca va place aceasta oferta sau pentru alte informatii sunati la numarul de contact din anunt sau accesati pagina noastra web www.mirvaimobiliare.ro Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar dorit.

650000 €

   Spatii industrial

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(