Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare spatii industrial Galati, Odaia Manolache - 0 EURO

 De vanzare
Teren intravilan m. p. de vanzare, proprietar cu toate actele in regulă (intabulare, etc). Este situat la minute de Galati, la strada principala Strada Valea Oii - DCA, la intrarea in satul Odaia Manolache pe partea stanga dinspre Vanatori, (intre Strada Padurarului si Strada Garboavelor, care se gasesc pe partea dreapta). Accesul pe teren se face direct din strada principala asfaltata (Strada Valea Oii - DC A) care leaga Vanatori de Odaia Manolache, exact ca in fotografiile aeriene anexate, dar se poate intra si de pe drumul secundar din partea cealalta a terenului. VECINI: la Nord drumul principal Strada Valea Oii - DCA (soseaua Vanatori-Odaia Manolache), la Sud drum secundar, la Est vecin cu casa deja construita si locuita, la Vest alt teren. IDEAL PENTRU CONSTRUCTIE CASA, MAGAZIN, DEPOZIT, HALE INDUSTRIALE ETC. SE POATE DIVIDE IN DOUA LOTURI DEOARECE EXISTA DESCHIDERE LA STRADA PE AMBELE CAPETE. Statia de autobuz/microbuz la numai 0 de metri. Suprafata: m.p. masurata (din acte m.p.). Deschidere la strada: metri. UTILITATI: apa, curent, gaze, cablu, internet (de bransat, toate trec prin fata proprietatii). Daca la telefon nu ma gasiti, contactati-ma prin mesaj aici pe site. PREFER contactul prin mesaje/e-mail. TELEFON: Elena: 0752 06 6 PRETUL ESTE DE NUMAI EURO/MP NEGOCIABIL. Destinatie: Birouri,Comercial,Rezidential , Amenajare strazi: Asfaltate,Iluminat stradal,Mijloace de transport in comun , Utilitati generale: Apa,Canalizare,CATV,Curent,Gaz,Telefon , Alte caracteristici: Acces auto,La sosea,Oportunitati de investitie,Parcelabil , Front stradal: 20 , Alte detalii pret: Pret negociabil , Suprafata terenului: 1000,0 m2,

Pe site din 15-06-2021
Vizualizari 15
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 1000 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Spatii industrial De vanzare in localitatea Odaia Manolache.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Spatii industrial De vanzare in localitatea Odaia Manolache. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Odaia Manolache.

Este Odaia Manolache zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Galati, Odaia Manolache  - 15000 EURO Proprietar 15000 €
Vanzare terenuri constructii Galati, Odaia Manolache - 15000 EURO Odaia Manolache, Odaia Manolache , jud. Galati

Chirila Dumitru Adrian Vind loc de casa 400mp in Com. Vinatori Sat. Od Manolache in centru langa soseau care se face. Utilitati gaze, curent, canalizare. Rel nr de tel.

15000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  casa Galati, Odaia Manolache  - 115000 EURO Proprietar 115000 €
Vanzare casa Galati, Odaia Manolache - 115000 EURO Odaia Manolache, Odaia Manolache , jud. Galati

Persoana fizica va propune spre achizitionare o proprietate situata in imediata apropiere a orasului, mai precis in sat Odaia Manolache (zona noua, intrarea in sat).
Proprietatea este formata din teren in suprafata totala de 500 mp (proprietate); constructie noua, realizata cu simt de raspundere din BCA, acoperita cu tabla Lindab, formata din parter compusa din 2 dormitoare 1 baie 1 dressing living+Bucatarie (open-space )suprafata construita 122 mp Constructia este finisata complet, atat la exterior - izolata cu polistiren, cat si la interior,termica gresie, faianta, parchet, termopan, usi interioare pvc.
Utilitatile sunt in curs de racordare (toate proiectele au fost depuse).
Proprietate beneficiaza de intabulare, toate actele sunt la zi; diposnibilitate imediata. VA RECOMANDAM VIZIONAREA ACESTEI PROPRIETATI ! Pentru mai multe detalii sau poze ma puteti contacta O7525I93O3 Case de vanzare - Odaia Manolache , Case de vanzare - Galati

115000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Galati, Odaia Manolache  - 52000 EURO Proprietar 52000 €
Vanzare terenuri constructii Galati, Odaia Manolache - 52000 EURO Odaia Manolache, Odaia Manolache , jud. Galati

Marcel Teren intravilan Odaia Manolache 3000mp Teren intravilan in judetul Galati, comuna Vanatori, sat Odaia Manolache, str.Podgorenilor.Destinatie rezidentialIntabulare-cadastru efectuatDrum pietruit;Electricitate;Apa curenta;Canalizare;Suprafata 3000 mp (30x100)Pret negociabil 44000 euroDetalii : Marcel Oancea

52000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Galati, Odaia Manolache  - 45000 EURO Proprietar 45000 €
Vanzare terenuri constructii Galati, Odaia Manolache - 45000 EURO Odaia Manolache, Odaia Manolache , jud. Galati

Popa Elena Vanzare teren intravilan Persoana fizica vand teren intravilan 3.000 m.p., liber de constructii, forma dreptunghiulara 100/30 m, deschidere la strada 30 m., drum pietruit, toate utilitatile, situat in sat Odaia Manolache, comuna Vanatori, judetul Galati, strada Podgorenilor nr. 11 (fostul CAP), pret 45.000 euro negociabil. Telefon

45000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(