Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare spatii industrial Hunedoara, Sohodol - 2586 EURO

2586 €  De vanzare
Vand garaj foarte bine intretinut, izolat, apa curenta, etc. Garajul este situat in Sohodol-Vulcan.

Pe site din 23-06-2021
Vizualizari 31
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Spatii industrial De vanzare in localitatea Sohodol.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Spatii industrial De vanzare in localitatea Sohodol. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Sohodol.

Este Sohodol zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Hunedoara, Sohodol  - 1234568 EURO Proprietar 1234568 €
Vanzare casa Hunedoara, Sohodol - 1234568 EURO Sohodol, Sohodol , jud. Hunedoara

Oportunitate unica de investitie ! Pensiunea este construita foarte frumos, dar si util. A fost gandita pentru inchiriere hoteliera pe camere, dar si integrala, se poate gestiona de la distanta cu usurinta. Clientii care ne-au trecut pragul, se reintorc frecvent, si am avut doar recenzii frumoase. Este Singura pensiune din straja cu piscina interioara. Este renovata complet in 2021 . Se vinde complet echipata si mobilata . Pozitia pensiunii este langa restaurantul Rustik, foarte aproape de partiile de ski. Avem Zona de ceaun/grill in fata. Are 7 camere cu baie proprie( in total 17 locuri de cazare:5 camere duble/o camera tripla/ o camera familly de 4 persoane) bucatarie, sufragerie, inca un spatiu comun ca sala de activitati, si piscina interioara incalzita. Pensiunea dispune de partea de incalzire complet automatizata cu ajutorul Centralei vision pe peleti de 65 kw, ajutata de Boiler termic/electric 500 l, Puffer de 1000 L. Parterul dispune de incalzire in pardoseala, in camere sunt calorifere reglabile. Instalatia electrica este trifazata (Astfel fiecarui etaj ii corespunde cate o faza) . Piscina este incalzita cu schimbator de caldura de la centrala. Piscina este pe baza de sare, ( nu folosim clor ) complet echipata pentru electroliza . Filtre pe baza de quartz de sticla, Pompa de gazier, Pompa de hidromasaj. Baile sunt complet echipate grohe si fendy. Bucataria este echipata complet, cu tot ce este nevoie, inclusiv masina de spalat vase. In zona de activitati, exista masa de ping pong, masa de biliard si spatiu pentru copii, astfel incat cazatii sa aiba cat mai multe activitati de recreere. Exista 3 randuri de lenjerii hoteliere, prosoape si halate de baie, toate in stare buna si de foarte buna calitate, astfel incat pensiunea nu are nevoie de nicio alta investitie pentru a putea fi inchiriata. Case de vanzare - Sohodol , Case de vanzare - Gorj

1234568 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(