Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri agricol Sibiu, Apoldu de Jos - 20000 EURO

20000 €  De vanzare
Vand teren extravilan in zona de deal a Comunei Apoldu de Jos, Jud. Sibiu pentru investitie in agroturism. Comuna Apoldu de Jos e situata la 35 km de Sibiu si la 25 km de Aeroportul International din Sibiu. Terenul se gaseste in imediata apropiere a iesirii de pe autostrada A1 Terenul se vinde cu proiect necesar cerere PUZ pentru realizare agroturism 4 flori cu 8 camere, cu urmatoarele spatii de primire turistica: reception, informare turistica, expo produse cu vanzare, restaurant cu anexe, solar cu piscina si Spa. Proiectul se poate amplia cu zona tabara didactica cu urmatoarele spatii: dormitoare pentru un numar 24 copii, bai cu dus, camera profesori/personal cu baie proprie, aula didactica, laborator, sala mese si bucatarie, Sunt disponibile si proiectele de arhitectura a argroturismului. Terenul este intabulat, unic proprietar. Ma puteti contacta pe whatsapp la numarul 0039 3923929087.

Pe site din 07-09-2023
Vizualizari 46
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri agricol De vanzare in localitatea Apoldu de Jos.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri agricol De vanzare in localitatea Apoldu de Jos. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Apoldu de Jos.

Este Apoldu de Jos zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Sibiu, Apoldu de Jos  - 80000 EURO Proprietar 80000 €
Vanzare casa Sibiu, Apoldu de Jos - 80000 EURO Apoldu de Jos, Apoldu de Jos , jud. Sibiu

Vand casa in Apoldu de Jos judetul Sibiu. Casa este compusa din 3 camere ,bucatarie, living, baie plus anexe. Suprafata totala aproximativ 1000 m2. Case de vanzare - Apoldu de Jos , Case de vanzare - Sibiu

80000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(