Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri agricol 16 ha Arad, Barzesti - 8000 EURO

8000 €  De vanzare
Vand teren agricol in suprafata de aproximativ 1600 de ha in una din cele mai bune zone agricole si industriale din Romania, in judetul Arad limita cu judetul Timis, terenurile sunt comasate in proportie de 70%, clasa de fertilitate 1 si 2, terenurile agricole sunt situate intr-o zona strategica deosebita atat din punct de vedere agricol cat si industrial datorita locatiei deosebite de langa autostrada Arad-Timisoara cu multe alte oportunitati de dezvoltare, toate terenurile sunt intabulate in carte funciara si sunt exploatate agricol cu contracte de arenda foarte avantajoase existând posibilitatea achizitionarii pe mai departe a terenurilor agricole invecinate in vederea unei bune comasari! Pret 8000 euro/ha! Sunt proprietar, rog si ofer seriozitate! Tel. (folosesti formularul de contact)

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 17-10-2023
Vizualizari 62
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata totala: 16000 m2
Suprafata teren: 16000 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri agricol De vanzare in localitatea Barzesti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri agricol De vanzare in localitatea Barzesti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Barzesti.

Este Barzesti zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 3 camere Arad, Barzesti  - 78000 EURO Proprietar 78000 €
Vanzare apartament cu 3 camere Arad, Barzesti - 78000 EURO Barzesti, Barzesti , jud. Arad

De vanzare un apartament decomandat , mobilat, utilat cu 3 camere ,o baie,bucatarie hol mare, 2 balcoane inchise,in zona Aradul nou. Zona este foarte linistita apartamentul se afla la 2 minute de statie de tramvai ,autobuz, gara ,market . Apartament are o suprafata utila de 96 mp; fiind compartimentat astfel: - hol acces - bucatarie cu loc de servit masa - living - baie cu dus - 2 dormitoare - 2 balcoane inchise Confortul termic este realizat prin centrala proprie sistem de incalzire cu calorifer. Pentru mai multe informatii va stau la dispozitie la telefon 07******62. 3 camere - Barzesti , 3 camere - Arad

78000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(