Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament cu 3 camere Bucuresti, Sud-Est - 120000 EURO

120000 €  De vanzare
Diana Apartament cu 3 camere Apartament cu 3 camere, 2 balcoane, boxa la subsol, 80mp in zona Pantelimon sector 2. In apropiere se afla statii de tramvai, autobuz, metrou, scoli, licee, Gradinite, parcuri, magazine non stop, Cora, lidl, Kauffland. Schimb cu casa la curte

Pe site din 23-03-2024
Vizualizari 48
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Pantelimon.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Pantelimon. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Pantelimon.

Este Sud-Est zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  garsoniera Bucuresti, Sud-Est  - 350 EURO lunar Proprietar 350 €
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Sud-Est - 350 EURO lunar Sud-Est, Pantelimon

Acest studio spatios si luminos de 41 de mp a fost complet renovat si utilat si este la prima inchiriere. Se afla pe soseaua Pantelimon la intersectia cu soseaua Morarilor / Fundeni, la etajul 6 al unui bloc anvelopant, bine administrat si fara probleme financiare/restante mari la intretinere. Locatia este perfecta avand la distanta mica de mers pe jos o multitudine de puncte de interes sau mijloace de transport in comun: - 12 min pana la statia de metrou Costin Georgian - 5 min pana la statiile de autobuz pentru 104 si 253 / 455 / 460 - 3 parcuri in zona la 5 – 10 minute de mers pe jos: Parcul Sfantul Pantelimon, Parcul Florilor si Parcul Morarilor - 10 - 15 min pe jos pana la Mega Mall, Kaufland, Carrefour, Lidl, Penny, Mega Image, Jysk, MAM Bricolaj - 5 min pana la piata agro-alimentara Delfinului Printre facilitatile din garsoniera mentionez urmatoarele: - Aer conditionat, frigider, masina de spalat - Plase tantari la geamuri - Plita electrica cu inductie - Dus tip walk-in - Deschidere ampla la bulevard, priveliste frumoasa de la balconul spatios - Capac veceu cu inchidere lenta - Becuri LED eficiente energetic - Prize cablu TV / internet - Orientare catre sud-est, luminos in timpul zilei Caut o persoana care doreste sa stea pe lunga durata, minim un an. Nu lucrez cu agentii imobiliare. Fara animale de companie. Daca esti interesat, trimite-mi te rog un mesaj cu informatii despre tine (student/angajat, durata minima pe care ai vrea sa stai, fumator / nefumator, etc.). Multumesc pentru timpul acordat! 1 camera - Sectorul 2 , 1 camera - Bucuresti

350 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  casa Bucuresti, Sud-Est  - 94999 EURO Proprietar 94999 €
Vanzare casa Bucuresti, Sud-Est - 94999 EURO Sud-Est, Pantelimon

Cristian Casa P+1 5 camere Pantelimon aproape de Bucuresti si metrou Se vinde vila in orasul Pantelimon (ilfov) aproape de Bucuresti si metrou, maxi taxi la capatul strazii, strada asfaltata si iluminata fara probleme cu inundatiile, casa este P+1 107 mp amprenta, la parter se afla 1 dormitor, 1 living, baie,bucatarie si un hol si la etaj 4 dormitoare, baie si in hol mare unde se mai poate face un dormitor sau living, etajul este la stadiul de semi finisat, casa este contruita in 2015 din caramida porotherm si acoperita cu tabla lindab, parterul este locuibil, apa curenta de la put si incalzirea se face cu semineu pe lemne sau AC, canalizarea este facuta si se poate trage si apa de la retea si gaz. 0774679597 Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anuntul complet aici.

94999 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(