Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri agricol 1000 mp Dolj, Craiova - 25000 EURO

25000 €  De vanzare
Teren intravilan in spatele aeroportului, zona cartier vile, in continua dezvoltare. Parcelele sunt situate la 2km de centura Craiovei Utilitati: curent electric, iluminat stradal, conducta de gaze in apropiere. Cadastru, intabulare, certificat de urbanism. Utilitati: curent electric, iluminat stradal, conducta de gaze in apropiere Iesire direct la asflat Latime strada - 9m, Accept schimb cu teren agricol irigabil +/- diferenta

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 25-06-2021
Vizualizari 43
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 1000 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri agricol De vanzare in localitatea Craiova.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri agricol De vanzare in localitatea Craiova. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Craiova.

Este Ghercesti zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 4 camere Dolj, Craiova  - 119000 EURO Proprietar 119000 €
Vanzare apartament cu 4 camere Dolj, Craiova - 119000 EURO Ghercesti, Craiova , jud. Dolj

Proprietar, va ofer spre achizitie doua apartamente de 2 camere, situate la acelasi etaj (Etaj 1 din 2), intr-un bloc construit din caramida. Aceste apartamente, detinute de aceeasi persoana, au fost utilizate ca resedinta de familie si se bucura de o separare distincta fata de restul vecinilor de pe palier, fiind izolate printr-o usa. Caracteristici Cheie: 1. Configuratie Flexibila: Apartamentele sunt separate de ceilalti vecini de pe palier, asigurand intimitate si liniste. Aceasta configuratie ofera posibilitatea utilizarii lor ca o singura resedinta sau ca doua unitati distincte, in functie de preferinte. 2. Utilitati Individualizate: Fiecare apartament are contracte separate pentru apa si gaz, beneficiaza de centrale termice individuale si contorizare a apei distincta. Aceasta caracteristica permite gestionarea eficienta a consumului de utilitati si ofera independenta intre cele doua locuinte. 3. Dotari si Mobilier: Apartamentele sunt complet mobilate si utilate cu electrocasnice, oferind confort si functionalitate imediata. 4. Locatie Convenabila: Situate in apropierea aeroportului Craiova. Detalii Tehnice: • Apartamentul 1: Compartimentat in 2 camere, bucatarie, baie. • Apartamentul 2: Similar ca structura, cu 2 camere, bucatarie, baie . Pret si Contact: Pretul 119.000 EUR negociabil. Alte detalii vor fi furnizate la cerere. Pentru informatii suplimentare sau pentru a stabili o vizionare, va rugam sa ne contactati la: 07********76. 4 sau mai multe - Ghercesti , 4 sau mai multe - Dolj

119000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(