Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri agricol Neamt, Cuejdiu - 17000 EURO

17000 €  De vanzare
Terenul se afla in comuna Garcina, zona "Fabrica Veche" in drum spre lacul Cuejdel. Zona in plina dezvoltare,potential turistic si agricol foarte mare , suprafata totala: 4600 m. Situat langa apa de munte Cuejdiu,terenul se afla la aproximativ 200 de m fata de Schitul din satul Cuejdiu. In zona s-au deschis, sau sunt in curs de a se construi pensiuni, zona va reprezenta in viitorul apropiat un loc de referinta pentru turismul nemtean. Foarte aproape de lacul Cuejdel, aproape de Piatra Neamt. Un viitor proprietar ar putea obtine un profit mult mai mare prin parcelare! Soare de dimineata pana seara. In timpul interbelic, pe aici circula mocanita care transporta cheresteau de la Cuejdiu la Piatra.

Pe site din 31-05-2021
Vizualizari 34
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri agricol De vanzare in localitatea Cuejdiu.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri agricol De vanzare in localitatea Cuejdiu. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Cuejdiu.

Este Cuejdiu zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Neamt, Cuejdiu  - 85000 EURO Proprietar 85000 €
Vanzare terenuri constructii Neamt, Cuejdiu - 85000 EURO Cuejdiu, Cuejdiu , jud. Neamt

Vand teren + foisor intr-o zona pitoreasca , la o mica distanta de Lacul Cuejdel , punct Fabrica Veche . Terenul are o suprafata de 6600 mp , deschidere la sosea de 42 m, este ideal pentru constructia unei cabane de vis, oferind intimitate si liniste departe de traficul aglomerat al orasului. Foisorul are o suprafata de 16 mp , langa foisor este si un cadru metalic pentru hamac , perfect pentru relaxare. Terenuri - Cuejdiu , Terenuri - Neamt

85000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(