Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri agricol 2200 mp Cluj, Dabaca - 0 EURO

 De vanzare
Terenul se afla in com Dabaca este format din 5 parcele si in prezent este cultivat de asociatia de acolo pret 130 lei aru mai am si 22 ari de padure detalii la tel 766 - arata telefon -

Pe site din 06-09-2023
Vizualizari 33
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 2200 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri agricol De vanzare in localitatea Dabaca.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri agricol De vanzare in localitatea Dabaca. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Dabaca.

Este Dabaca zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Cluj, Dabaca  - 135000 EURO Proprietar 135000 €
Vanzare casa Cluj, Dabaca - 135000 EURO Dabaca, Dabaca , jud. Cluj

Vand proprietate situata la 35 km de Cluj- Napoca (30 min cu masina pana in Cluj) Locatia este la drumul principal, are un front la strada de 60 ml, un teren cu o suprafata de 6400 si un parau cu apa curgatoare pe toata limita de proprietate. Proprietatea se afla intr-o zona deschisa fara vecini. Zona linistita fara trafic auto Constructia este un Duplex cu o supratata totala de 400 Mp. Fiecare parte este compusa din: 4 dormitoare, living cu bucatatrie, 2 bai, garaj si terasa. Constructia este din caramida, geamuri Salamander 3 sticle, 6 camere culoare gri antracit, hidroizolatie cu polistiren grafitat de 15 cm, izolatie interioara cu lana de lemn, incalzire in pardoseala. Proprietatea se vinde in intregime sau jumate de duplex la stadiul de semifinisat.Utilitati apa canalizare curent Se preteaza pentru casa de locuit, pensiune, hotel de muncitori, azil batrani etc. Pret 135.000 EUR jumate de duplex, 255.000 EUR toata proprietatea. Accept schimb imobiliar Cluj Case de vanzare - Dabaca , Case de vanzare - Cluj

135000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(