Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri agricol 10000 mp Satu Mare, Gelu - 12000 EURO

12000 €  De vanzare
Teren agricol, cu front la sosea 22 metri, peste drum de fazaneria Gelu. La 60 de metri de ultima casa spre Madaras. Suprafata 1 ha si 15 ari, intabulat.

Pe site din 28-03-2024
Vizualizari 28
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 10000 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri agricol De vanzare in localitatea Gelu.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri agricol De vanzare in localitatea Gelu. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Gelu.

Este Gelu zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  apartament  cu 2 camere Satu Mare, Gelu  - 400 EURO lunar Proprietar 400 €
Inchiriere apartament cu 2 camere Satu Mare, Gelu - 400 EURO lunar Micro 16, Gelu , jud. Satu Mare

Va propunem in exlusivitate spre inchiriere un apartament nou (la prima inchiriere) cu 2 camere situat la etajul 2/3,bloc cu lift, in cartier rezidential Skyfall, pe strada Gellért Sándor (sfarsitul cartierului micro 16), la 2 min de Auchan, 5 min de centrul orasului. Blocul are un design modern, este bine izolat avand costuri reduse de intretinere si beneficiaza de 1 lift modern, fiind finalizat in anul 2023. Apartamentul are 66 mp util.
Apartamentul este format din: 1 living open space cu bucatarie,1 dormitor, ,1 baie(una cu cada ),1 balcon(7mp).
Apartamentul se inchiriaza mobilat,utilat in totalitate si este finisat la standarde inalte cu un design modern, minimalist dar si practic. Mobilierul este de foarte buna calitate, facute la comanda iar electrocasnicele sunt de ultima generatie, plita inductie, cuptor electric, hota, cuptor cu microunde, combina frigorifica si masina de spalat haine.
Contorizare individuala pentru apa rece, calda si incalzire. Apartamentul este dotat cu aparat de aer conditionat. Apartamentul detine si parcare auto privata. Pret: 400 Euro.                                                                        Se percepe 1 luna de garantie Prioritate pentru termen lung! 2 camere - Satu Mare , 2 camere - Satu Mare

400 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(