Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri agricol 4480 mp Timis, Ghilad - 26880 EURO

26880 €  De vanzare
Vand teren intravilan in sat Ghilad, comuna Ghilad cu suprafata de 4.480 mp. Toate actele sunt la zi. Se poate vinde imediat cu acte. Se pot construi locuinte pe el. Terenul este arabil si se poate cultiva pe el.Se poate imparti si se pot construi si trei case.Pe harta localitatii Ghilad, poza 3, este marcat cu rosu. Se ajunge la el de pe DC190 care e asflatat si marcat. Restul de drum este pietruit momentan urmand si el sa fie asfaltat.Apa si canalizarea trec prin fata terenului (in fata pe strada). Anul viitor este preconizat sa se introduca si gazul in comuna.Frontul stradal este de 45m in fata, iar pe lateral este 100m.Se poate ajunge foarte usor la Gad pentru amatorii de pescuit in rau (raul Timis), iar pentru cei care doresc sa pescuiasca in apa statatoare pot s-o faca la balta de la intrarea dinspre Ciacova (Timisoara) in comuna care se afla foarte aproape de teren.Toate casele din jur sunt locuite.Pretul este pe m² si este negociabil. Ofer si rog seriozitate! Ma puteti suna oricand sau imi puteti lasa mesaje aici, pe site. Nu raspund la SMS-uri.Va multumesc!

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 08-11-2019
Vizualizari 15
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 4480 m2
Front stradal: 45 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri agricol De vanzare in localitatea Ghilad.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri agricol De vanzare in localitatea Ghilad. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Ghilad.

Este Ghilad zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Timis, Ghilad  - 19900 EURO Proprietar 19900 €
Vanzare terenuri constructii Timis, Ghilad - 19900 EURO Ghilad, Ghilad , jud. Timis

Proprietar vand teren intravilan, intre case, in Ghilad la nr. 149, 1633 mp, deschidere 17 ml, utilitatile zonei in fata portii, apa, curent, canalizare. Terenul se afla la 50 m de strada principala asfaltata ce duce la Primarie. Pret 19900 euro mp usor negociabil. Telefon 07******37 Terenuri - Ghilad , Terenuri - Timis

19900 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(