Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri agricol Valcea, Golesti - 0 EURO

 De vanzare
Vand teren situat in sat,Blidari com.Golesti ,jud.Valcea la o distanta de 7 km de municipiul Rm.Valcea in S=1375 mp. Terenul este situat pe partea stanga a raului Samnic .Apa curenta de la retea pe loc ,curent electric de josa tensiune ,imprejmuit cu gard de sarma ,cadastru , pomi fructiferi de jur -imprejurul locului ,drum asfaltat la poarta ,se vor construi locuri de joaca ptr. copii ,teren de sport.Ideal ptr. construirea unei locuinte . Pret= 15 euro \mp negociabil .

Pe site din 22-12-2022
Vizualizari 30
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri agricol De vanzare in localitatea Golesti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri agricol De vanzare in localitatea Golesti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Golesti.

Este Golesti zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Valcea, Golesti  - 110000 EURO Proprietar 110000 €
Vanzare casa Valcea, Golesti - 110000 EURO Golesti, Golesti , jud. Valcea

Se intermediaza vanzarea unui imobil compus din teren in proprietate exclusiva in suprafata de 740 mp (398 mp curti constructii si 342 mp fanete) si o cota de 1/3 din drumul de acces in suprafata totala de 385 mp, situate in intravilanul comunei Golesti, judetul Valcea si constructiile amplasate pe terenul cu categoria curti constructii de mai sus si anume: - locuinta P+M realizata in anul 2012, cu o suprafata desfasurata de 258 mp si contruita la sol de 128 mp, la parter avand living mare cu bucatarie, doua dormitoare, baie, dressing si terasa, la mansarda (care de fapt este etaj) se afla un living mare cu bucatarie, 2 dormitoare, baie , terasa, balcon si podul casei care poate fi mansardat daca se doreste de catre viitorii proprietarii; - garaj cu 3 incaperi -garaj propriu-zis, camera centralei, plus beci. Casa este din caramida acoperita cu tabla, incalzita cu centrala pe lemne, avand de asemenea pompa si boilar pentru instalatia de apa, fibra optica si canal. Terenul este imprejmuit cu gard, iar amplasarea proprietatii este intr o zona linistita, cu padure in apropiere, accesul la aceasta facandu-se cu usurinta, chiar daca o parte din drum este doar pietruit. Proprietatea se afla la o distanta de aprox 15 km de Rm Valcea, nefiind amplasata direct la strada principala. Utilitatile proprietatii sunt, curent, apa (din fantana proprie), canal , fosa septica, fibra optica. Ca utilitati ale zonei gasim si instalatia de apa potabila comunala, care insa se afla la limita proprietatii. Pretul este usor negociabil . Pe langa pret , se mai achita de catre cumparatori actele notariale (ce include si intabularea la cartea funciara a imobilului pe numele cumparatorilor) si comision agentie de 2%. Case de vanzare - Golesti , Case de vanzare - Valcea

110000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Valcea, Golesti  - 120000 EURO Proprietar 120000 €
Vanzare casa Valcea, Golesti - 120000 EURO Golesti, Golesti , jud. Valcea

-case de vanzare in com golesti,sat popesti , jud valcea -teren 1500m patrati +o casa batraneasca formata din 2 camere,hol,timnic si o magazie -are urmatoarele utilitati: apa curenta,curent electric si in viitorul apropiat si canalizare -casa noua P+M construita in anul 2023 - la parter se afla un living,bucatarie dormitor,baie,garaj si camera de centrala la mansarda se afla un living,3 dormitoare,o baie si o debara -casa are o suprafata la sol de 136 MP si suprafata construita desfasurata de 271 MP -apa curenta plus fantana si curent trifazic -casele se afla la 12 km de rm valcea la 500 m de primaria golesti -pentru mai multe informatii ma puteti contacta la nr de tel 07******90 Case de vanzare - Golesti , Case de vanzare - Valcea

120000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(