Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri agricol Constanta, Independenta - 60000 EURO

60000 €  De vanzare
Vand teren extravilan in comuna independenta judetul constanta. 6h 10 000 euro / hectar . Terenul este compact . Pretul usor negociabil

Pe site din 21-04-2023
Vizualizari 34
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri agricol De vanzare in localitatea Independenta.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri agricol De vanzare in localitatea Independenta. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Independenta.

Este Independenta zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Constanta, Independenta  - 119000 EURO Proprietar 119000 €
Vanzare casa Constanta, Independenta - 119000 EURO Independenta, Independenta , jud. Constanta

Casa din bca placat cu polistiren si tencuiala decorativa are Living, Bucatarie, 5 dormitoare, 3 bai, terasa acoperita la etaj, 2 balcoane si terasa exterioara la parter cu iesire separata din living. Suprafata terenului este de 270 mp + cota indiviza din aleea de 230 mp. Suprafata la sol a casei este de 80 mp iar cea totala, incluzand parter si etaj este de 160 mp. Casa are imprejmuire separata cu gard si porti cu structura metalica Casa beneficiaza de scurgere total separata, alimentare cu apa contorizata independent, instalatie de gaz individuala, racordare independenta la curent electric. PARTER : Living, Bucatarie, 2 Dormitoare, Baie, Terasa exterioara cu acces din living ETAJ : 3 dormitoare, 2 bai, Terasa acoperita, 2 balcoane Tamplarie PVC de calitate cu geam triplan Dispunem de poze din toate etapele de constructie ale casei unde se vede calitatea materialelor folosite,tipul de beton etc.. Etajul include un dormitor mare matrimonial cu baie proprie, terasa acoperita si balcon, si alte doua dormitoare, din care unul are acces la balcon, si o alta baie Se ofera spre vanzare casa care deja este construita sau se poate opta pentru alegerea viitoarelor case cu posibilitatea participarii personale a cumparatorului la evolutia construtiei si implicarea activa a a acestuia in alegera diverselor tipuri de materiale si implementarea unor optiuni personalizate in constructia casei. In funtie de optiunile personale, cumparatorul poate opta pentru cumpararea Telefon 07******11 Case de vanzare - Valu lui Traian , Case de vanzare - Constanta

119000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(