Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere apartament cu 2 camere Constanta, Eforie Nord - 399 EURO lunar

399 €  De inchiriat
inchiriez apartament Eforie Nord Bucurati-va de vacanta perfecta intr-un apartament complet utilat situat in ansamblul rezidential Steaua de Mare Nord din Eforie Nord. Acesta ofera o suprafata generoasa de 60 metri patrati, asigurandu-va spatiu suficient pentru confortul dumneavoastra. Apartamentul se bucura de facilitati excelente, incluzand un loc de joaca pentru copii, parcare gratuita si un magazin alimentar la scara blocului. Astfel, veti beneficia de tot ce aveti nevoie chiar la indemana. Beneficiind de o amplasare privilegiata, acest apartament se afla la doar 10 minute de mers pe jos de plaja, Golful Pescarilor, pescaria lui Matei, Restaurant Acapulco si Complexul Steaua de Mare. Toate aceste locatii renumite va vor fi la dispozitie pentru a va bucura de o experienta autentica pe litoralul romanesc. Daca doriti sa va petreceti timpul liber intr-un mod distractiv, Aqua Parc este la doar 10 minute de mers cu masina, iar supermarketul Lidl va ofera toate proviziile necesare pentru un sejur confortabil. Apartamentul Alina Eforie Nord va intampina cu facilitati moderne, confortabile si o atmosfera primitoare. Rezervati acum pentru a beneficia de aceasta oportunitate unica! Pentru informatii suplimentare si rezervari, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 07******06. 2 camere - Constanta , 2 camere - Constanta

Pe site din 22-03-2024
Vizualizari 7
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 60 m2
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De inchiriat in localitatea Eforie Nord.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De inchiriat in localitatea Eforie Nord. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Eforie Nord.

Este Steaua de Mare zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  apartament  cu 2 camere Constanta, Eforie Nord  - 300 EURO lunar Proprietar 300 €
Inchiriere apartament cu 2 camere Constanta, Eforie Nord - 300 EURO lunar Steaua de Mare, Eforie Nord , jud. Constanta

Cazare apartament, 2 camere in bloc nou, decomandat, Eforie Nord, "Ansamblul Rezidential Steaua de Mare Nord 2", zona linistita. Apartament nou si utilat! Facilitati: - bucatarie complet utilata - masina de spalat - smart TV - cuptor cu microunde - plita cu inductie - cana electrica - filtru de cafea - prajitor de paine - aer conditionat - 2 balcoane - Wi-Fi - parcare gratuita Acces rapid plaja. in vecinatatea locatiei (app. 500 m) se afla restaurantele "Pescaria lui Matei" si "Golful Pescarilor" si bazele de tratament. Preturile se comunica telefonic si se stabilesc in functie de perioada sosirii si numarul de zile rezervate! 2 camere - Eforie Nord , 2 camere - Constanta

300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(