Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere garsoniera Sibiu, Sibiu - 260 EURO lunar

260 €  De inchiriat
RADOI MARIAN Inchiriez apartament conf 1 zona Mihai Viteazul LIDL Inchiriez apartament decomandat confort 1 , zona LIDL MIhai Viteazul este disponibil pentru inchiriere imediat fiind gol acum. Apartamentul este intr-un bloc construit in anul 2014, se afla la etajul 12 cu privire panomarica superba spre oras. Este mobilat complect avand urmatoarele dotari : televizor, masina de spalat haine, combina frigorifica, centrala termica, cabina de dus cu cada, mobilier foarte spatios in fiecare incapere, zona este una foarte buna avand in imediata apropiere statii de autobuz magazine ,piata Rahova, Centrul comericial SHOPPING CITY SIBIU etc. Apartamentul are o suprafata utila de 35m patrati fiind compus din urmatoarele; un hol la intrare din care se intra separat in baie , dormitor, bucatarie cu zona de living foarte mare, toate fiind separate iesire pe balcon din bucatrie si dormitor fiecare separata plus balcon foarte mare cu privire spre oras ,blocul este dotat cu doua lifturii . Apartamentul a mai fost folosit doar ca locuit, dormit nu sa gatit in el, se afla intr-o stare foarte buna tot ce este in interior au fost cumparate noi. Se inchiriaza doar la persoane foarte serioase pe o perioada de minim 1 an, fara animale de companie ,nu se fumeaza in interior, nu se accepta petrecerii.. Pretul este de 260 EUR pe luna plus o garantie de 260 EUR. TELEFON 0745359981

Pe site din 07-07-2023
Vizualizari 18
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Confort: 1
Camere: 1

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Garsoniera De inchiriat in localitatea Sibiu.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Garsoniera De inchiriat in localitatea Sibiu. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Sibiu.

Este Hipodrom 3 zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  apartament  cu 2 camere Sibiu, Sibiu  - 350 EURO lunar Proprietar 350 €
Inchiriere apartament cu 2 camere Sibiu, Sibiu - 350 EURO lunar Hipodrom 3, Sibiu , jud. Sibiu

Marcela Mugioiu Ofer spre inchiriere apartament 2 camere Sibiu - Avantgarden Complet mobilat si utilat. etaj 2, loc parcare, pivnita.

350 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament  cu 3 camere Sibiu, Sibiu  - 400 EURO lunar Proprietar 400 €
Inchiriere apartament cu 3 camere Sibiu, Sibiu - 400 EURO lunar Hipodrom 3, Sibiu , jud. Sibiu

Iulia Borz inchiriez apartament 3 camere Ofer spre inchiriere incepand cu data de 1 Mai - Apartament 3 camere complet mobilat si utilat 72 mp Apartamentul este compus - Hol, bucatarie open space cu living-ul, 2 dormitoare, baie. Apartamentul este mobilat modern si este utilat cu aparatura de calitate. (Combina frigorifica Beko, masina de rufe si vase Bosch, plita electrica Sharp, cuptor electric whirlpool si cuptor microunde) Apartamentul se afla langa magazinul Supeco, aproape de statie autobuz, scoala si gradinita, piata Rahovei, magazin kaufland si penny. Pret usor negociabil pentru persoane serioase si pentru lunga durata.

400 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament Sibiu, Sibiu  - 250 EURO lunar Proprietar 250 €
Inchiriere apartament Sibiu, Sibiu - 250 EURO lunar Hipodrom 3, Sibiu , jud. Sibiu

Radulescu Paul inchiriez garsoniera Sibiu Sibiu Hipodrom 3

250 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament  cu 2 camere Sibiu, Sibiu  - 320 EURO lunar Proprietar 320 €
Inchiriere apartament cu 2 camere Sibiu, Sibiu - 320 EURO lunar Hipodrom 3, Sibiu , jud. Sibiu

Ana Tat Inchiriez ap 2 camere zona Hipodrom 3 Sibiu Sibiu Hipodrom III

320 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(