Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri agricol 5800 mp Bistrita Nasaud, Sieu-Magherus - 450 EURO

450 €  De vanzare
Vand teren 58 ari pentru casa sau construirea unei hale intre Podire si Sieu Magherus cu acces la drumul principal posibilitate apa,curent si gaz. Tel. 756 - arata telefon - 748 - arata telefon - Negoceabil.

Pe site din 21-06-2021
Vizualizari 37
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 5800 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri agricol De vanzare in localitatea Sieu-Magherus.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri agricol De vanzare in localitatea Sieu-Magherus. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Sieu-Magherus.

Este Sieu-Magherus zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  spatii birouri Bistrita Nasaud, Sieu-Magherus  - 520 EURO lunar Proprietar 520 €
Inchiriere spatii birouri Bistrita Nasaud, Sieu-Magherus - 520 EURO lunar Sieu-Magherus, Sieu-Magherus , jud. Bistrita Nasaud

Laszlo Ferenczi inchiriere spatiu pentru birouri SC Rociro va propune spre inchiriere spatiu pentru birouri situat intr-o zona industriala linistita in Sieu Magherus, str. Industriei, Nr.2, judetul Bistrita Nasaud. Suprafata de este de apx.130 mp Ca si detalii tehnice imobilul beneficiaza de:current, incalzire cu gaz, internet prin fibra optica si spatii de parcare in curte inchisa.Pentru mai multe detalii sau pentru a programa o vizionare va asteptam la sediul nostru in Sieu Magherus, Str. Industriei nr. 2 sau ne puteti suna la numarul de telefon:

520 €

   Spatii birouri

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Bistrita Nasaud, Sieu-Magherus  - 45000 EURO Proprietar 45000 €
Vanzare terenuri constructii Bistrita Nasaud, Sieu-Magherus - 45000 EURO Sieu-Magherus, Sieu-Magherus , jud. Bistrita Nasaud

Loredana Moldovan Vand teren extravilan in Sieu Magherus! Vand teren extravilan , la iesire din Sieu Magherus, la DN 17, la sosea, 25 ariiPret 1500 euro arie.

45000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Bistrita Nasaud, Sieu-Magherus  - 12000 EURO Proprietar 12000 €
Vanzare terenuri constructii Bistrita Nasaud, Sieu-Magherus - 12000 EURO Sieu-Magherus, Sieu-Magherus , jud. Bistrita Nasaud

Vand teren in localitatea Sieu Magherus, ideal pentru casa sau cabana si livada, utilitati in vecinatatea terenului. Terenul este situat foarte aproape de intersectia cu drumul spre Valea Magherusului. Prima casa din apropiere se afla la 20 metri fata de tere, iar viz a vis este construita o cabana. Terenuri - Sieu-Magherus , Terenuri - Bistrita Nasaud

12000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(