Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri agricol Hunedoara, Silvasu de Jos - 9486 EURO

9486 €  De vanzare
Vand teren extravilan in Silvasu de Jos livada + pasune, pret negociabil se accepta schimburi.

Pe site din 24-06-2021
Vizualizari 23
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri agricol De vanzare in localitatea Silvasu de Jos.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri agricol De vanzare in localitatea Silvasu de Jos. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Silvasu de Jos.

Este Silvasu de Jos zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Hunedoara, Silvasu de Jos  - 590000 EURO Proprietar 590000 €
Vanzare casa Hunedoara, Silvasu de Jos - 590000 EURO Silvasu de Jos, Silvasu de Jos , jud. Hunedoara

Se ofera spre vanzare pensiune clasificata de 3 Stele, la cheie, care functioneaza in momentul de fata ca afacere (nota 9,8 pe Booking) situata in localitatea Silvasul de Jos, judetul Hunedoara, la 5 km de Manastirea Prislop, 4 km de Hateg , 20 km de Parcul National Retezat, 15 km de Castelul Corvinilor. Pensiunea este compusa din: - 6 camere cu baie proprie, ( 4 duble si 2 triple) decorate modern sau rustic, -un apartament format din dormitor, bucatarie, baie, -o bucatarie pentru oaspeti, stil rustic -3 camere tehnice -beci amenajat. Toate camerele sunt mobilate, au televizor, incalzire prin centrala termica pe lemne si toate facilitatile necesare. Pensiunea dispune de mai multe imbunatatiri, printre care: -geamuri termopan, -panouri solare, -centrala termica pe lemne, -izolatie exterioara si interioara, -instalatie sanitara din polipropilena -instalatie electrica din cupru, -drenaje gradina si curte interioara amenajata cu parcare, -curent trifazic, -acoperis izolat cu vata minerala, -in curte are foisor, cuptor si gratar. -gradina si o mica livada Suprafata toata este de 1184 mp, iar suprafata construita este de 450 mp. In prezent pensiunea este o afacere profitabila care poate fi dovedita cu acte. PRET: 600.000 EURO Case de vanzare - Hateg , Case de vanzare - Hunedoara

590000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(