Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri agricol 1000 mp Mures, Solovastru - 3473 EURO

3473 €  De vanzare
SC CONCORDIA MIXTEXIM SA Solovăstru, str. Gurghiului nr. 201A, jud. Mureş, CUI 4526580, nr. de ordine ORC: J-26/1728/1999, societate în lichidare judiciară, Dosarul Tribunalului Comercial Mureş nr. 197/1371/2008, prin lichidator judiciar CONTINSOLV IPURL, vinde prin licitaţie publică următoarele bunurile imobile şi mobile din patrimoniu : - - teren extravilan în suprafaţă de 1.000 mp situat în comuna Solovăstru, la preţul de 2.315 euro, Licitaţiile continuă în fiecare zi de luni, ora 12.00 la punctul de lucru al lichidatorului judiciar din Tg. Mureş, str. Livezeni nr. 69. Participanţii la liciţatia publică vor plăti o garanţie de participare în valoare de 10% din preţul de pornire a licitaţiei, o taxă de participare la licitaţie în sumă de 100 lei şi vor achiziţiona caietul de sarcini contra sumei de 50 lei. Taxa de participare la licitaţie şi garanţia de participare se achită în contul SC CONCORDIA MIXTEXIM SA nr. RO35 BTRL 0270 1202 N684 92XX deschis la Banca Transilvania Sucursala Tg. Mureş. Garanţia de participare se restituie integral (exceptând comisioanle şi spezele bancare) în termen de 3 zile lucrătoare de la data încheierii procesului verbal de licitaţie acelora care nu au fost declaraţi adjudecatari în urma licitaţiei. Garanţia de participare nu se restituie ofertantului adjudecatar, aceasta fiind considerată plată parţială a preţului ori a avansului. Cererile de participare la licitaţie , însoţite de documentele prevăzute în caietul de sarcini se depun la punctual de lucru al lichidatorului judiciar din Tg. Mureş, str. Livezeni nr. 69 până cel târziu în ziua de vineri ora 16.00 dinaintea datei licitaţiei . Caietul de sarcini se poate achiziţiona de la punctul de lucru al lichidatorului judiciar CONTINSOLV IPURL din Tg. Mureş, str. Livezeni nr. 69. Informaţii suplimentare la telefoanele : 0766 - 248222, 0265 – 257275.

Pe site din 14-08-2019
Vizualizari 3
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 1000 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri agricol De vanzare in localitatea Solovastru.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri agricol De vanzare in localitatea Solovastru. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Solovastru.

Este Solovastru zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  spatii comercial Mures, Solovastru  - 520000 EURO lunar Proprietar 260000 €
Inchiriere spatii comercial Mures, Solovastru - 520000 EURO lunar Solovastru, Solovastru , jud. Mures

Vand sau inchiriez hala /spatiu de productie /depozitare / atelier auto/ linie de ITP /pretabil pt firme de curierat rapid in suparata de 800 mp + la etaj spatiu birouri / apartamente de serviciu . Birouri - Spatii comerciale - Solovastru , Birouri - Spatii comerciale - Mures

260000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(