Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri agricol 2500 mp Braila, Traian - 9000 EURO

9000 €  De vanzare
Teren intravilan 2500 mp, sat Traian- Braila, strada Invatator Badescu nr 81 Deschidere 35m cu 71m lungime . Am toate actele, cadastru, intabulare. Pretul este de 16 lei/mp, (40.000 lei/2500mp) Locul are ca vecini la V si N case, iar la E sunt 2 vetre de casa si apoi iar casa construita. Are 2 laturi ingradite acolo unde sunt vecini cu case. Vis a vis de loc este stalp de curent, iar apa potabila se poate trage de la vecinul de la Vest. Strada este in curs de asfaltare pana in apropierea locului, la aprox 100m.

Pe site din 17-06-2019
Vizualizari 1
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 2500 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri agricol De vanzare in localitatea Traian.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri agricol De vanzare in localitatea Traian. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Traian.

Este Traian zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Braila, Traian  - 65000 EURO Proprietar 65000 €
Vanzare casa Braila, Traian - 65000 EURO Traian, Traian , jud. Braila

Va prezentam refugiul perfect de aglomeratia orasului, o casuta frumoasa, situata la doar 15 minute de centrul orasului Braila, (fata de Hotel Traian). Casuta este construita in 2009 pe structura de beton si compartimantarea este realizata din boltari, cu o suprafata de 90mp si 1650mp de teren. Este izolata la exterior cu polistiren iar tamplaria este din PVC cu geam termopan. Utilitati: curent electric, apa din reteaua publica cat si din fantana proprie, apa calda este asigurata de boiler electric. are fosa. Casa a fost folosita ca resedinta de vara. Podul este izolat cu vata minerala. Detine in curte un loc de parcare acoperit, magazie pentru scule utile in gospodarie si un beci in care puteti depozita conservele obtinute din curtea proprie pregatite pentru iarna. In curte va vine in ajutor pentru pegatirea proviziilor de iarna, gratarul si foisorul cu bucatarie proprie. Actele sunt pregatite pentru vanzare. Informatii eficienta energetica: Clasa energetica: B Consumul de energie primara: 156 Indicele de emisii echivalent CO2: 7 Case de vanzare - Tudor Vladimirescu , Case de vanzare - Braila

65000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(