Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri agricol Iasi, Victoria - 0 EURO

 De vanzare
Vand teren extravilan in com Victoria sat Frasuleni la aproximativ 400 m de sat,la drum betonat,are si utilitati apa canal,suprafata este de 13200 poate fi patcelat in doua parcele .

Pe site din 10-05-2023
Vizualizari 8
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri agricol De vanzare in localitatea Victoria.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri agricol De vanzare in localitatea Victoria. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Victoria.

Este Victoria zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  apartament  cu 2 camere Iasi, Victoria  - 300 EURO lunar Proprietar 300 €
Inchiriere apartament cu 2 camere Iasi, Victoria - 300 EURO lunar Cantemir, Victoria , jud. Iasi

Inciriez apartament cu 2 camere situat la parter. Cladirea este tip casa. Deasupra mai este un apartament dar intrarea este separata. Apartamentul dispune si de gradina. Este situat pe strada Victoriei aproape de strada 1 Decembrie in Valea Lupului. Pentru mai multe detalii contactati-ma. 2 camere - Iasi , 2 camere - Iasi

300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  garsoniera Iasi, Victoria  - 260 EURO lunar Proprietar 260 €
Inchiriere garsoniera Iasi, Victoria - 260 EURO lunar Cantemir, Victoria , jud. Iasi

Se inchiriaza garsoniera in zona Nicolina, langa Hotel Victoria, aproape de Gara Nicolina si de Piata Nicolina. Minim un an. - la 2 minute pe jos de Kaufland si Mathaus - la 18 de minute pe jos de Hotel International - la 9 minute de statia de tramvai si de autobuz (9,28,41,47) Dispune de masina de spalat rufe cu uscator, smart TV, cuptor electric cu plita. Canapeaua este extensibila si foarte spatioasa (latime 160 cand este desfacuta) IMPORTANT: intrarea este separata, direct din strada si in fata garsonierei este un spatiu personal de aproximativ 6mp, inchis, care este folosit doar de cine sta in garsoniera. - Garsoniera este foarte calduroasa iarna si cheletuielile sunt mici. - Contract pe minim un an, nu acceptam animale de companie - Fumatul nu e permis in garsoniera, dar se poate iesi foarte usor in spatiul personal din fata garsonierei pentru fumat. - O luna garantie + o luna chirie, garantia se returneaza la finalul contractului daca bunurile sunt in regula si daca s-a terminat contractul (minim un an). Chiria si cheltuielile se vor plati in acelasi timp la inceputul lunii. 1 camera - Iasi , 1 camera - Iasi

260 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(