Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare garsoniera Dambovita, Targoviste - 60000 EURO

60000 €  De vanzare
De vanzare sau inchiriere ideal pentru 2-3 studenti. La 5min de facultatea Valahia, liceul nr.1. Apartament in bloc construit in 1994, cu vedere la bulevardul IC Bratianu, etaj 1. POZITIE CU ADEVARAT BUNA. compus din o camera , hol, baie, bucatarie , balcon, scara linistita, in apartament se desfasoara activitatea de proiectare si cadastru ,IT, de 16 ani fara probleme de nici un fel. Acces facil din strada principala. renovat profesional complet in 2023 (cost 8000euro cu chitante doveditoare). blocul are scara curata si este reabilitat termic. fiind pozitionat pe nord, vara nu este nevoie de aer conditionat, mai ales dupa izolarea cu polistilen de 10cm de aprox 3 ani. A fost achizitionat in 2008 cu 45000euro, renovare 5000euro la acea data. (renovare : debarasare mobilier vechi, vopsea in ulei pe pereti, incarcare tavan, sapa egalizare planseu. glet, zugraveala , geamuri termopane de calitate si usi) in ianuarie 2023 s-a schimbat parchetul cu unul de calitate, la moda de 1,5cm, 3 usi de interior din mdf si usa de la intrare, cu mare efort si galagie. Au fost retusati peretii si zugravit, baia refacuta de la zero cu sapa egalziatoare, pereti indreptati cu rigips, operatiune buna si pentru izolare fonica. (se poate monta o cabina de dus fara nici o problema la locatia veche a cazii. toate cablurile sunt prin pereti, s-au montat jaluzele veritcale la comanda. mobila noua de bucatarie este in lucru, s-a platit avans. Va rugam sa nu mai veniti cu oferte de "25000cash". Datorita pozitionarii si blocului finalizat in 1994, nu putem compara pretul pietei de 1000euro per mp, ca si cum ar fi intr un cartier retras la etajul 4 din 4. Pretul a fost si va fi intotdeauna mai ridicat in aceasta zona. Multumim de intelegere. Schimb +diferenta, cu apartament cu minim 2 camere in zona CFR. Sau zona centrala. 1 camera - Targoviste , 1 camera - Dambovita

Pe site din 17-04-2024
Vizualizari 13
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 45 m2
Camere: 1

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Garsoniera De vanzare in localitatea Targoviste.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Garsoniera De vanzare in localitatea Targoviste. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Targoviste.

Este Nord zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 2 camere Dambovita, Targoviste  - 55000 EURO Proprietar 55000 €
Vanzare apartament cu 2 camere Dambovita, Targoviste - 55000 EURO Nord, Targoviste , jud. Dambovita

Cristian Tanase79 Apartament Class Park Vand apartament 2 camere in Class Park, an constructie 2010, 45 mp utili, parter. Zona foarte linistita, dotata cu bariera la intrare in complex, paza 24/7, 4 parcuri pentru copii si adulti, pista biciclete. Living cu bucatarie open space. Gradinita din fata balconului se poate inchide foarte usor, creand astfel o oaza de verdeata. Separat dispunem si de loc de parcare, care nu este inclus in pretul apartamentului.

55000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(