Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii Alba, Alba Iulia - 325000 EURO

325000 €  De vanzare
Propunem spre vanzare terenul pe care puteti clãdii nu doar casa ci chiar mai bine ,palatul / castelul visurilor dumneavoastrã ,cu suprafata enormã de 3650 m2 si cu deschidere la 2 strãzi . Disponibil pentru constructie ,dispune de apa ,gaz si curent ,care se alfã la marginea terenului . Zona in care este plasat este perfectã pentru o viata montanã linistitã cu peisaje minunate . Toate utilitatile sunt doar la 5-10 minute :bazin olimpic ,Kaufland ,Dedeman ,Alba Mall ,etc. Situat in inima Transilvaniei , judetul Alba Iulia este incarcat de istorie : Cetatea Alba-Carolina ,Traseul Celor Trei Fortificatii ,Santurile Cetãtii ,Obeliscul Horea ,Closca si Crisan ,Catedrala Incoronarii Regelui Ferdinand si Maria ,Catedrala Romano-Catolica ,Muzeul Roman Principia ,Muzeul National Al Unirii ,Biblioteca Batthyaneum ,Rapa Rosie ,Pestera Scãrisoara si multi altele. Orasul Alba iulia este situat la o distanta de 68 km de Turda (salina Turda ), 84 km de Sibiu (statiunea Paltinis ) ,98 de km de Cluj ( cheile Turzii ) ,348 km de Bucuresti ( palatul Parlamentului ). Desi in zona preturile ajung pana la 150€/m2 ,noi va propunem acest teren foarte bine plasat , la doar 90€/ m2 , pret negociabil . Terenuri - Alba Iulia , Terenuri - Alba

Pe site din 29-08-2024
Vizualizari 13
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 3650 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Alba Iulia.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Alba Iulia. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Alba Iulia.

Este Carolina zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Alba, Bai  - 50000 EURO Proprietar 50000 €
Vanzare terenuri constructii Alba, Bai - 50000 EURO Carolina, Bai , jud. Alba

Vand teren cu autorizatie de construire casa pe un nivel, compusa din living, bucatarie, 2 bai, 3 dormitoare, dressing, camera depozitare. Suprafata terenului este 450 mp plus accesul- total 559 mp Terenul este situat in zona Alba-Micesti la intrare in cartierul Micesti, cu acces din strada asfaltata cu toate utilitatile Pretul este 50 mii euro Terenuri - Alba Iulia , Terenuri - Alba

50000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(