Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii Neamt, Almas - 67000 EURO

67000 €  De vanzare
-Vand teren intravilan in zona Almas, comuna Bodesti. -Locul beneficiaza atat de electricitate cat si de apa trasa de la coloana principala. -Deschidere stradala 32 metri. -Porti, garaj si 2 case vechi sunt situate pe terenul din fata. -Pentru mai multe detalii nu ezitati sa apelati nr. de telefon afisat in anunt. -Pretul este usor negociabil. Terenuri - Bodesti , Terenuri - Neamt

Pe site din 11-10-2024
Vizualizari 18
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 8375 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Almas.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Almas. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Almas.

Este Almas zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Neamt, Almas  - 87000 EURO Proprietar 87000 €
Vanzare casa Neamt, Almas - 87000 EURO Almas, Almas , jud. Neamt

De vanzare casa din lemn, constructie 1999, cu 5 camere, 3 bai si bucatarie, suprafata construita 190mp, cu teren de 2660mp, situata in satul Almas, comuna Garcina, judetul Neamt, la 12 km de Piatra Neamt. Anexe: grajd si terasa acoperita Utilitati: - centrala termica pe lemn; - electricitate; - hidrofor cu fantana (este in constructie o retea de apa potabila, de la Primarie); - fosa septica. Nu mai exista contract pentru telefonie/internet/televiziune, dar in sat exista o retea cu fibra optica de la Orange. Casa are deschidere la drumul principal, asfaltat, dar este situata la cateva zeci de metri de acesta, ceea ce ofera multa liniste, iar pe teren exista si o livada. La 100m de casa sunt un mini-market si statia de autobuz, iar in apropiere sunt biserica si un parc de joaca pentru copii. La 1 km departare se afla Manastirea Almas (unde se produc lactate si diverse alte produse) si tot de acolo incepe Padurea Almas. Satul este mic-mediu, dar locuit de oameni de toate varstele, si se pregateste constructia unei crese (langa biserica, la 100m de casa). in ultimii ani s-au mutat multe persoane de la oras in sat, din cauza proximitatii fata de Piatra Neamt, dar si fata de natura. Pret: 87.000 euro, direct de la proprietar Case de vanzare - Almas , Case de vanzare - Neamt

87000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(