Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii 12 ha Neamt, Ardeluta - 96000 EURO

96000 €  De vanzare
Vand teren zona superba de munte cu proiect complex turistic. Pot oferi oportunitate de promovare pe piata turistica din Irlanda! Terenul este intravilan in Ardeluta, com. Tarcau, Jud Neamt. La 15km din DN15 12000mp cu deschidere de 80 m, ideal pentru pensiune turistica sau casa de vacanta. Zona Tarcaului reprezinta o importanta zona turistica, avand foarte multe obiective turistice împrejur si un peisaj de munte mirific. Tarcau este o zona deosebita, cu o multitudine de pensiuni si case de vacanta. Terenul se afla foarte aproape de cabana Ardeluta. Drumul este asfaltat. BONUS!!!! La acest teren este proiectul unui compex turistic format din pensiune D+P+E+(M), si 5 căsuțe din lemn, suprafata desfasurata a pensiunii fiind in jur de 600mp. Este inclus si studiul de fezabilitate, certificatul de urbanism pentru constructie, avizele si acordurile cerute de C.U.+ proiectul tehnic. In functie de modul de desfășurare a proiectului,va putem oferi si o colaborare de promovare a complexului pe piata turistica din Irlanda. Principalele obiective turistice: baraj Bicaz – 22 km, Lacu Rosu – 47 km, Cheile Bicazului – 44 km, Masivul Ceahlau – 50 km, parcul national Ceahlau – cabana Izvorul Muntelui – 30 km, statiunile Durau – 50 km, • Nu exclud colaborarea cu agentii imobiliare serioase pt un % decent. • Ofer si cer seriozitate maxima! Pret 8e mp

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 27-11-2019
Vizualizari 14
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 12000 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Ardeluta.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Ardeluta. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Ardeluta.

Este Ardeluta zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 2 camere Neamt, Ardeluta  - 52000 EURO Proprietar 52000 €
Vanzare apartament cu 2 camere Neamt, Ardeluta - 52000 EURO Valeni, Ardeluta , jud. Neamt

Se vinde un apartament cu 2 situat in zona maretei etaj 1,decomandat,bloc construit in 1985.Apartamentul este anvelopat,centrala termica,geamuri termopan inclusiv si la balcon,gresie,faianta,semimobilat.liber cu predare imediata.0651405642 2 camere - Ardeluta , 2 camere - Neamt

52000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(