Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii Vaslui, Barlad - 35000 EURO

35000 €  De vanzare
Vand teren de casa situat in Barlad cartier Tuguiata ,strada Vasile Voiculescu ( fosta Rosca Codreanu) nr 3 cu o suprafata de 673 m 2 . Terenul este liber de sarcini cu datoriile la zi ! Posibilitate de conectare la gaz, apa , canalizare , totul fiind in poarta! Relatii la 07********31 Pret usor negociabil! Terenuri - Barlad , Terenuri - Vaslui

Pe site din 17-09-2024
Vizualizari 6
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 673 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Barlad.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Barlad. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Barlad.

Este Tuguiata zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Vaslui, Barlad  - 118000 EURO Proprietar 118000 €
Vanzare casa Vaslui, Barlad - 118000 EURO Tuguiata, Barlad , jud. Vaslui

Se propune spre vanzare vila in cartierul Tuguiata, Barlad, zona rezidentiala de case. Proprietatea are suprafata construita la sol: 167mp si suprafata construita desfasurata: 207mp. Imobilul are 6 camere decomandate, 2 bucatarii, 2 bai cu dus, 3 bai de serviciu, garaj din caramida corp comun cu casa, avand spatiu pentru un automobil, beci cu acces din hol, pod folosit pentru depozitare. Casa a fost construita in 1970, in regim propriu, pe structura de beton armat si caramida, extinsa in 2004, izolata pe exterior cu polistiren, geamuri PVC, acoperita cu tabla tip Lindab. 
Parter: 1 living, 3 dormitoare decomandate, 1 baie cu dus, 2 bai de serviciu, 1 bucatarie mare si mai multe spatii de depozitare. Mansarda: 2 dormitoare decomandate, cu iesire pe balcon si terasa, 1 baie cu dus, 1 bucatarie cu debara, 1 hol mare, casa scarii cu 2 pereti din sticla, pentru iluminat natural. Accesul la mansarda se poate face si printr-o scara exterioara. Curtea ofera intimitate si este amenajata cu pavele, terasa acoperita, cu gratar din caramida, baie de serviciu in exteriorul casei, apa rece si calda trasa in curte. Imobilul este racordat la toate utilitatile: gaz, curent, canalizare, apa. incalzirea imobilului se face cu centrala termica pe gaz si, la nevoie, cu cele 3 sobe din teracota de la parter. Cladirea casei este in stare foarte buna, putand fi locuita imediat, dar poate fi cosmetizata in functie de preferintele noilor proprietari. Casa se vinde, partial mobilata si utilata, la pretul de 118000 euro. Case de vanzare - Barlad , Case de vanzare - Vaslui

118000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(