Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii 5500 mp Hunedoara, Blajeni - 12000 EURO

12000 €  De vanzare
Teren Vând teren extravilan blajeni vulcan 6 hectare zona frumoasă pentru mai multe detali sunați la nr 721 - arata telefon -

Pe site din 01-07-2021
Vizualizari 25
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 5500 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Blajeni.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Blajeni. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Blajeni.

Este Blajeni zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Hunedoara, Blajeni  - 22000 EURO Proprietar 22000 €
Vanzare terenuri constructii Hunedoara, Blajeni - 22000 EURO Blajeni, Blajeni , jud. Hunedoara

Teren de vanzare, cu suprafata de 13725 mp, situat in localitatea Blajeni, judetul Hunedoara. Terenul este situat pe deal, intr-o zona linistita, fara vecini, cu priveliste inspre Valea Crisului Alb. Accesul se poate face in timp de 10 minute de la drumul comunal principal, insa doar prin intermediul unui drum forestier, in panta, lucru care necesita un autovehicul 4x4, de tip offroad. Terenul este populat de diferiti pomi fructiferi, dar si de un grajd vechi, tip coliba, specific zonelor din salbaticia Muntilor Apuseni. De asemenea, suprafata si structura terenului permite construirea unei cabane, sau case de vacanta, cu priveliste. Este ideal pt conceptia de 'wild' si pt cei dornici de a avea liniste deplina, intrucat nu exista nici o locuinta in zona. La zona terenului este trasa o sursa de apa prin captare de la un izvor natural din zona. Nu exista stalpi de electricitate pe suprafata terenului, insa energia electrica poate fi trasa de la linia electrica principala a comunei, situata la aproximativ 2 km in linie drepta fata de teren sau se pot monta panouri solare. Prima poza reprezinta intrarea si accesul dinspre vale in teren. Pt mai multe detalii si informatii, contactati-ma la 07******44! Terenuri - Blajeni , Terenuri - Hunedoara

22000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(