Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii Harghita, Borsec - 25000 EURO

25000 €  De vanzare
Teren ideal pentru vila/pensiune,peisaj deosebit cu vedere panoramica,zona linistita in apropierea statiunii

Pe site din 20-06-2021
Vizualizari 34
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Borsec.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Borsec. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Borsec.

Este Borsec zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Harghita, Borsec  - 48500 EURO Proprietar 48500 €
Vanzare casa Harghita, Borsec - 48500 EURO Borsec, Borsec , jud. Harghita

Clau casa la rosu Borsec Vand casa la rosu situata in localitatea Borsec, judetul Harghita cu teren 752 mp. Casa este construita pe fundatie de beton, pereti din BCA, acoperis tabla, regim inaltime D+P+M (demisol, parter, mansarda), suprafata utila 116 mp. Casa se vinde cu proiect autorizat - valabil. Proprietar, acte la zi, disponibilitate imediata.

48500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Harghita, Borsec  - 799999 EURO Proprietar 799999 €
Vanzare casa Harghita, Borsec - 799999 EURO Borsec, Borsec , jud. Harghita

cipriancosarca Casa de vanzare in Borsec Harghita De vanzare casa in Borsec, jud. Harghita. ce poate fi transformata in pensiune cu 12 camere individuale cu hol, baie si balcon , spatii pentru depozitare lenjerie - curata murdara si ustensile curatenie, sala de mese + un apartament de serviciu compus din hol, living, bucatarie, baie, depozitar si dormitor sau o recompartimentare in 6 apartamente cu hol, living, bucatarie, dormitor , 2 3 bai si depozitar. Locatia este in imediata vecinatate a noului centru Spa&Balneo Fontana. Utilitati - drum, apa, canalizare si curent electric. Amprenta la sol 253 mp, suprafata construita 759 mp, suprafata utila 580 mp, teren 1.120 mp. Dotari : incalzire in pardoseala cu termostate individuale, tuburi solare cu aport la incalzire, panouri fotovoltaice, foisor, beci, anexe, izolatie exterioara, curte pavata, etc.Stadiu finalizare :- demisol : la cheie - etaj : 80 %- mansarda : 50 %Schimb cu apartament in Tg Mures , Cluj Napoca sau Brasov + diferenta .

799999 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(