Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii 5600 mp Ilfov, Bragadiru - 1500000 EURO

1500000 €  De vanzare
Teren intravilan la sosea cu puz avizat pt 3 imobile P+6E, intotal 12.000 mp construiti, suprafata 5600mp. Direct proprietar.

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 05-07-2021
Vizualizari 115
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 5600 m2
Front stradal: 56 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Bragadiru.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Bragadiru. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bragadiru.

Este Haliu zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 2 camere Bucuresti, Haliu  - 60500 EURO Proprietar 60500 €
Vanzare apartament cu 2 camere Bucuresti, Haliu - 60500 EURO Haliu, Bragadiru

Marian Matei83 Apartament 2 camere 2 camere parter Loc parcare in fata balconului Centrala proprie canalizare apa curenta Ap se vinde mobilat 63 mp utili In fata blocului se gaseste magazin universal ,coafor,cabinet veterinar ,stomatologie La 3 min se gaseste Mc donalds , lidal , leroy merlin Blocul este construit in anul 2012 Sant proprietarul apartamentului !!

60500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  casa  3 camere Bucuresti, Haliu  - 117000 EURO Proprietar 117000 €
Vanzare casa 3 camere Bucuresti, Haliu - 117000 EURO Haliu, Bragadiru

voicu george Casa 3 camere+mansarda, Direct Proprietar, Bragadiru Direct Proprietar, Va Ofer Spre Vanzare In Bragadiru Cartierul Independentei, langa Leroy Merlin, vila mobilata si utilata, Tip Cub, Cu 3 Camere+mansarda. Cu Toate Utilitatile(apa curenta, Canalizare, Gaz, curent electric). Compartimentata astfel: Parter: Living, Baie De Servici, Bucatarie inchisa, Hol, Casa Scarii Etaj: Baie, Doua Dormitoare, hol, balcon; Mansarda Cu Placa De Beton Unde Se Mai Poate Face Un Dormitor, O Baie Si Spatii De Depozitare. Constructie 2018, Teren 195 Mp. Pereti dubli intre case+izolatie polistiren. In Pret Sunt Incluse: Mobila De Bucatarie, Frigider Side By Side Lg, Cumptor Cu Microunde Beko, Cuptor Electric Beko, Plita Beko, Hota Beko, Mobila Dormitoare Curte Amenajata, Aspersoare, Lumini Pe Gard, Spatiu Pentru FoiSor, Loc De Parcare In Curte. Pozele sunt reale, acte la zi, mutare rapida.

117000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  4 camere Bucuresti, Haliu  - 149000 EURO Proprietar 149000 €
Vanzare casa 4 camere Bucuresti, Haliu - 149000 EURO Haliu, Bragadiru

Bogdan Craciun Duplex deosebit in Bragadiru, aproape de Bucuresti Va prezentam o oportunitate unica de achizitie a unui duplex elegant si modern in zona Bragadiru, situat pe strada Crisul Repede, la doar cativa pasi de Bucuresti. Aceasta proprietate impresionanta ofera o combinatie perfecta intre design sofisticat, materiale de cea mai inalta calitate si un mediu de trai confortabil. Caracteristici principale: • Suprafata generoasa de 130 mp utili pentru fiecare casa din duplex • Living spatios cu loc de dining si bucatarie semi-open space • 3 dormitoare si 3 bai, inclusiv o baie matrimoniala • Terasa privata in spate pentru momente relaxante in aer liber • Gradina frumos amenajata si loc de parcare dedicat in fata casei Dotari si finisaje superioare: • Gard beton solid cu decorativa personalizata, pentru un aspect elegant si durabil • Geamuri tripan cu 3 foi de sticla pentru izolare termica si fonica optima • Calorifere de ultima generatie si usi interioare masive pentru confort si durabilitate • Finisaje interioare de lux, inclusiv parchet rezistent si bai finisate cu atentie la detalii • Acoperis izolat si tencuit mecanizat pentru durabilitate si protectie impotriva intemperiilor • Izolatie eficienta cu polistiren de 10 cm EPS 80 pentru economii substantiale la gaz si curent Utilitati moderne: • Bransament la curent electric, gaz si apa, inclusiv canalizare si sistem public de apa • Fosa si put cu hidrofor pentru un consum redus de apa si o gradina intretinuta cu grija Acest duplex reprezinta alegerea perfecta pentru cei care cauta confortul si rafinamentul unei locuinte moderne, intr-o zona linistita si bine cotata. Pentru mai multe informatii si programari pentru vizionare, va rugam sa ne contactati. Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anuntul complet aici.

149000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 3 camere Bucuresti, Haliu  - 69000 EURO Proprietar 69000 €
Vanzare apartament cu 3 camere Bucuresti, Haliu - 69000 EURO Haliu, Bragadiru

Soare George Apartament 3 Camere 96 MP Haliu Ofer spre vanzare apartament 3 camere cu o suprafata de 96 mp in zona Bragadiru langa Leroy Merlin, Mega Image, si alte magazine. Apartamentul se afla la etajul 6 plus mansarda cu scara interiora pentru a oferi un acces facil avand placa de beton geamuri velux pentru o lumina naturala un dormitor matrimonial cu o suprafata de 20 mp hol si spatii de depozitare. In partea de jos avem un dormitor de 10,22 mp o baie de 4mp cu geam pentru o aerisire optima bucatarie si livingul open space de 21 mp si un balcon generos de 10 mp. Apartamentul are centrala proprie aer conditionat smart, loc de parcare vizibil de pe balcon se afla intr-un complex rezidential nou cu bariere si camere de supraveghere spatii comerciale si loc de joaca pentru copii in incinta acestuia. Apartamentu se vinde cu bucatarie utilata dar se poate vinde si complet mobilat si utilat la cerere pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati Confort: Lux Tip imobil: Bloc de apartamente Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anuntul complet aici.

69000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 3 camere Bucuresti, Haliu  - 69000 EURO Proprietar 69000 €
Vanzare apartament cu 3 camere Bucuresti, Haliu - 69000 EURO Haliu, Bragadiru

Geani Teodorescu Apartament 3 camere, 67 m patrati in Cartierul Verde, Bragadiru, Ilfov Proprietar, vand apartament cu 3 camere in Cartierul Verde, Bragadiru Ilfov. Apartamentul este racordat la toate utilitatile si se vinde mobilat si utilat

69000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 2 camere Bucuresti, Haliu  - 58000 EURO Proprietar 58000 €
Vanzare apartament cu 2 camere Bucuresti, Haliu - 58000 EURO Haliu, Bragadiru

Dumitru Lucian Apartament 2 camere Bragadiru str Nazuintei Vand apartament 2 camere, 2 balcoane. Bragadiru strada Nazuintei 9 etaj 1 la 2 minute de leroy merlin, mega image, profi etc.Mutare imediata, proprietar. Telefon 00393497978098. Pret 58000 Confort: 1 Tip imobil: Bloc de apartamente Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anuntul complet aici.

58000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament Bucuresti, Haliu  - 1500 EURO lunar Proprietar 1500 €
Inchiriere apartament Bucuresti, Haliu - 1500 EURO lunar Haliu, Bragadiru

Cirstescu Madalina Adriana Inchiriere garsoniera Bragadiru - Riul Doamnei utila31DescriereOfer spre inchiriere garsoniera situata in BRAGADIRU,str. Riul Doamnei, nr.15 A. Statie STB in zona. Bloc din 2021, balcon inchis, mobilata si utilata , inclusiv aer conditionat si centrala termica. Pret 1500 ron luna Garantie 1500 ron. Disponibila cu 1 Mai , dar se poate viziona.

1500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(