Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii 500 mp Bucuresti, Zona noua rezidentiala - 12000 EURO

12000 €  De vanzare
george Branesti - vand teren cu potential Oportunitate de investitie interesanta 415 mp + 85mp cota indiviza - De vanzare! Teren in Branesti, pentru scurt timp inca in afara zonei actuale de constructie Acest teren este gata sa devina parte a zonei urbane in expansiune in viitorul apropiat. Locatie excelenta! Langa padure si destul de aproape de intrarea pe autostrada. Terenul este imbratisat de linistea naturii, cu o zona de padure la doar 100 de metri distanta si un lac frumos in apropiere. Acest teren este situat convenabil, foarte aproape de intersectia nou construita intrare-iesire, de pe ,,Autostrada Soarelui” asigurand acces facil la rutele principale de transport. Aceasta proprietate ofera o perspectiva unica de investitie pentru persoanele cu viziune pentru viitor. De indata ce se va da unda verde extinderii si dezvoltarii acestei zone, acest teren si loturile din jur se vor transforma intr-o zona rezidentiala cautata. - Foarte aproape de: ikeea, auchan, jumbo, dedeman – 10 min, Fashion House– 5 min, acces facil in oras, acces facil pe centura. In ultima poza puteti vedea coordonatele terenului.

Pe site din 05-10-2024
Vizualizari 1
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 500 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Branesti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Branesti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Branesti.

Este Zona noua rezidentiala zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Ilfov, Branesti  - 12000 EURO Proprietar 12000 €
Vanzare terenuri constructii Ilfov, Branesti - 12000 EURO Zona noua rezidentiala, Branesti , jud. Ilfov

teren de 415 mp + 85mp cota indiviza - De vanzare! Oportunitate de investitie Teren - pentru scurt timp inca in afara zonei actuale de constructie Aceasta proprietate ofera o perspectiva de investitie pentru persoanele cu viziune pentru viitor. Potentialul sau de dezvoltare este incontestabil. De indata ce se va da unda verde extinderii si dezvoltarii acestei zone, acest teren si loturile din jur se vor transforma intr-o zona rezidentiala cautata. Acest teren este situat convenabil, foarte aproape de intersectia nou construita intrare-iesire, de pe ,,Autostrada Soarelui” asigurand acces facil la rutele principale de transport. Terenul este imbratisat de linistea naturii, cu o zona de padure la doar 100 de metri distanta si un lac frumos in apropiere. Loturile din imprejurimi sunt identice si au proprietari Aceasta este o sansa de a cumpara un teren la un pret avantajos si de a-l pastra pentru viitor. Aceasta este o sansa de a investi cu intelepciune si de a face parte din povestea de infiintare a unui viitor oras (pentru ca Branesti este aproape de a intruni toate conditiile pentru a deveni oras) In momentul in care aceasta zona va fi declarata construibila, valoarea investitiei categoric va creste . Terenuri - Vadu Anei , Terenuri - Bucuresti - Ilfov

12000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Ilfov, Branesti  - 70900 EURO Proprietar 70900 €
Vanzare terenuri constructii Ilfov, Branesti - 70900 EURO Zona noua rezidentiala, Branesti , jud. Ilfov

Proprietar, vand teren intravilan in Zona Rezidentiala Branesti, Jud Ilfov -Cartier nou de locuinte -Zona rezidentiala linistita -Imobilul este impartit in 2 loturi -Teren imprejmuit -Imobilul are o deschidere de 22 m -Utilitati: put forat, curent electric,gaz -Acces la strada principala -Apropiere de Balta Branesti (5 minute cu masina) -300 m fata de drumul principal Branesti-Vadu Anei -1 km pana la intrarea pe Autostrada Soarelui A2 -Ideal pentru constructie de casa -Imobilul este situat la 15 min de Bucuresti (mers cu masina) -Persoana Fizica Terenuri - Branesti , Terenuri - Bucuresti - Ilfov

70900 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(