Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii Timis, Bucovat (Remetea Mare) - 0 EURO

 De vanzare
TEREN PENTRU CONSTRUCTII IN PUG, 2 FRONTURI STRADALE 160 x 260 ML. EXTRAS CF. - PROPRIETAR. Suprafata terenului: 40000,0 m2,

Pe site din 03-07-2021
Vizualizari 25
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Bucovat (Remetea Mare).

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Bucovat (Remetea Mare). Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucovat (Remetea Mare).

Este Bucovat (Remetea Mare) zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Timis, Bucovat (Remetea Mare)  - 89000 EURO Proprietar 89000 €
Vanzare casa Timis, Bucovat (Remetea Mare) - 89000 EURO Bucovat (Remetea Mare), Bucovat (Remetea Mare) , jud. Timis

Darco Casa 1 2 duplex pe parter in Bucovat Se vinde jumatate de duplex, situat in Bucovat, in vatra veche a satului, la asfalt (poza 3)-compus din 2 dormitoare, open space living+bucatarie foarte spatios, 2 bai, terasa-72 mp utili + 14 mp terasa , terenul este de 250 mp-incalzirea in pardoseala, centrala pe gaz-zidarie cu porotherm de 25cm, izolatie exterioara cu polistiren de 10 EPS 80-izolatie fonica cu vata bazaltica a peretelui comun-fosa septica ECO 2000 litri cu drenaj de 3mc-geamuri tripan, pervaze exterioare de aluminiu-imprejmuire cu gard din placi de beton si boltari pe frontul stradal-alei betonate-loc de parcare in fata casei-pod mansardabilPot pune la dispozitie poze din toate etapele construirii caseiSe vinde la cheie.Termen de finalizare mai-iunie.

89000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  3 camere Timis, Bucovat (Remetea Mare)  - 110000 EURO Proprietar 110000 €
Vanzare casa 3 camere Timis, Bucovat (Remetea Mare) - 110000 EURO Bucovat (Remetea Mare), Bucovat (Remetea Mare) , jud. Timis

Max Duplex Bucovat cartier nou construit direct de la dezvoltator Avem spre vanzare un duplex pe parter cu o curte generoasa aflat in comuna Bucovat, la doar 10 minute de Timisoara. Duplexul este impartit in doua dormitoare, o baie si un spatiu open space compus din bucatarie, loc de luat masa si sufragerie. La cerere, bucataria se poate inchide. Utilitatile de care dispune constructia sunt gaz, curent, internet, apa de la foraj( reteaua de apa este facuta, trebuie doar sa se lege la magistrala Aquatim) si fosa septica. Constructia este compusa din caramida porotherm de 25cm, polistiren de 10cm, geamuri termopan, incalzire in pardoseala cu centrala situata in camera tehnica pentru un maxim de confort. De asemenea duplexul beneficiaza de o terasa complet acoperita si gard din dale de beton. Duplexul se afla in o zona foarte linistita la doar 200 de m de asfalt, strazile fiind pietruite, dispunand de asemenea de iluminat stradal. Pretul la cheie este de 110000 euro negociabil, clientul avand posibilitatea de a alege finisajele interioare in limita unui buget prestabilit.

110000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(