Anunturi imobiliare particulari

Vanzare terenuri constructii 260 mp Bucuresti, Pache Protopopescu - 105000 EURO

105000 €  De vanzare
Teren intravilan construibil de vanzare in Bucuresti - Pache Protopopescu, reper metrou Iancului, avand o suprafata de 260 mp si deschiderea de 13 ml la 1 fronturi. Caracteristici teren conform PUG Bucuresti, zona protejata M1: POT 50 % , CUT 1.8 , Regim de inaltime S+P+3 , amprenta maxima 130 mp suprafata construibila 468 mp. ID intern: ROI803043.

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 11-04-2018
Vizualizari 1
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 260 m2
Compartimentare: Nedecomandat
Etaj: 22/4
Front stradal: 13 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Anunturi din aceeasi zona:
Agentie - 0 comision - exclusivitate 78000 €
Predare Restaurant in zona centrala a Bucurestiului Pache Protopopescu, Bucuresti

Predare Restaurant in zona Matei Voievod, in imediata apropiere a Academiei de Teatru I.L.Caragiale, desfasurata in vila S+P+1+Pod. Activitatea este structurata in Club si Cafenea-Bar- Restaurant, separat pe niveluri, astfel: la subsol, pe o suprafata de 60 mp este amenajat Clubul, iar la parter(75 mp) si terasa(240 mp), Cafeneaua, Barul si Restaurantul. Podul de 60 mp este destinat depozitarii sau poate fi amenajat ulterior. Ambele locatii se prezinta mobilate si utilate specific pentru activitatile pentru care au fost create, cu dotari din gama de Lux, totul sub auspiciile brandului Heineken. Absolut tot ceea ce inseamna mobilier si dotari, reprezinta investitia vanzatorului. Atat Clubul cat si Cafeneau fuctioneaza de 5 ani, cu profit, bucataria a fost dotata si utilata acum 2 ani datorita cererii. Pretul cerut de proprietar este de 78000 Euro pentru achizitionarea Afacerii, iar chiria aferenta spatiului si terasei este de 500 euro/ luna, cu posibilitati de negociere pentru urmatorii 6 ani. Detalii si informatii NON STOP.

78000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 600 €
Inchiriere apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Pache Protopopescu - 600 EURO lunar Pache Protopopescu, Bucuresti

Va propunem la inchiriere un apartament de 3 camere intr-o vila cu doar 2 apartamente. Este situat in zona Pache Protopopescu, ca punct de reper Foisorul de foc. Apartamentul este confort 1 decomandat, cu o suprafata totala 110 mp si utila 92 mp. Dispune de 1 baie cu geam, bucatarie moilata si utilata. Apartamentul este la etajul 1 din P+1+Pod. Constructia este finalizata in anul 2011, iar apartamentul este renovat 2017. Imobilul are 1 apartament pe nivel. Apartamentul este in stadiul finisat prezentand urmatoarele caracteristici : calorifere: otel; ferestre: termopan; incalzire: centrala proprie; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal . Va recomandam apartamentul pentru locuinta/birou, birou, locuinta. Pentru locuinta, proprietatea se mobileaza la cerere. Locuri de parcare 1 in strada. ID intern: ROI803045.

600 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 2490 €
Inchiriere vila D+P+M Mosilor – Pache Protopopescu - Foisorul de Foc Pache Protopopescu, Bucuresti

Inchiriere vila D+P+M Mosilor – Pache Protopopescu - Foisorul de Foc, suprafata 300mp, 10 camere, 4 grupuri sanitare, renovata, spatii depozitare, bucatarie complet mobilata si utilata, curte individuala libera cca 70mp, acces auto pe baza de telecomanda, 3 cai de acces in proprietate, 2 scari interioare, instalatii schimbate, infrastructura electronica in toata proprietatea, sistem de alarma, interfon, 2 centrale termice, AC, tamplarie din lemn cu geamuri de termopan, pretabil orice tip de activitate, acces facil multiple mijloace de transport in comun. Pret inchiriere 2490 eur/luna, neg.

2490 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 159000 €
Vanzare apartament cu 3 camere circular Bucuresti, Pache Protopopescu - 159000 EURO Pache Protopopescu, Bucuresti

Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere in zona Matei Voievod intersectie cu Popa NanApartamentul se afla la parter(inalt) intr-un D+P+2 construit in anul 1939, confort 1, circular cu o suprafata totala de 101mp + o boxa la demisol 5mp.Dotari /caracteristici regasim : centrala termica proprie, tamplarie termopan, usa metalica, aer conditionat, jaluzele electrice/manuale, sistem alarma, gresie, fainta, parchet, baie cu cada + baie de serviciu, un balcon deschis.Apartamentul a fost renovat complet (de la caramida), instalatia electrica si sanitara schimbata complet, materialele si finisajele de calitate superioara.Curtea comuna de aproximativ 1500 mp, 200 mp sunt repartizati apartamentului unde va puteti construi un garaj auto.Se poate vinde mobilat/utilat complet sau nemobilat/neutilat complet in functie de pret.Pret vanzare : 159.000 euro (usor negociabil)/mobilat/utilat complet.Vecinatati : Statie RATB (in fata casei), Metrou Inacului (10-12minute mers pe jos),Colegiu National Mihai Viteazu, Pache Protopopescu, Foisorul de Foc, Banca,Farmacie, Mega image.

159000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 32700 €
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Pache Protopopescu - 32700 EURO Pache Protopopescu, Bucuresti

Pe o straduta adiacenta strazii Plantelor, intr-o curte mare si frumoasa, se poate achizitiona un corp mic de casa in suprafata de 31mp, compus din 2 camere, hol si baie. Acest corp de casa vine la pachet cu 31mp teren in proprietate si cu 50mp de teren concesionati. Terenul de 50mp s-a concesionat pentru a se extinde imobilul existent, pana la P+1+M.Aceasta proprietate este potrivita pentru cine isi doreste sa locuiasca in centrul orasului, intr-o zona linistita de case. Intreaga proprietate are in jur de 1100mp si mai este locuita de inca 3 persoane civilizate.S-au obtinut avizele necesare extinderii, urmeaza obtinerea autorizatiei (actele sunt depuse). Sunt toate utilitatile, exista contracte la gaz, curent si apa.Pentru detalii suplimentare, va rog sa ma contactati!Proprietatea este reprezentata exclusiv de RENET Real Estate Network. Comisionul este 0% pentru cumparator.

32700 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 51900 €
Apartament 3 camere Ferdinand Pache Protopopescu, Bucuresti

Ferdinand, apartament 3 camere situat pe strada Lirei, nr. 15, parter/4, suprafata 50 mp, boxa demisol, camera serviciu cu baie 10 mp demisol, 1940, fara risc seismic, fara lg 112, necesita renovare integrala, Detalii suplimentare centrala termica, termopan. Ideal investitie . Pret fix. Caracteristici, dotări Optiuni interior Apometre Centrala termica Contor gaze Debara Termopan Optiuni exterior

51900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 680 €
Pache Protopopescu, Lirei, in vila 2008, lux, 120mp Pache Protopopescu, Bucuresti

Apartament lux, Pache Protopopescu, Lirei, la 7 minute de metrou si piata Iancului, apt. cu 3 cam in vila, 120mp, terasa de 10mp, etaj 2, constructie 2008, intrare separata, se poate beneficia de partea de curte conform pozei, foarte curat, renovat, mobilat ultralux, mobila la comanda Italia, decoratiuni Italia, utilat, masina de spalat cu uscator, aer conditionat, hota, strada linistita cu locuri de parcare. Toate utilitatile (apa, gaz, gunoi, lumina, cabluTV) sunt estimate la valoarea de 120 euro/luna.

680 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision 98000 €
Vanzare apartament cu 3 camere semidecomandat Bucuresti, Pache Protopopescu - 98000 EURO Pache Protopopescu, Bucuresti

Bine ati venit in zona centrala a Capitalei! Zona cladirilor ce inca pastreaza farmecul Bucurestiului de altadata, cand era pe drept supranumit Micul Paris si avantajul vecinilor de calitate, linistiti si civilizati.Suntem la intersectia strazii Popa Soare cu strada Doctor Burghelea si cu strada Plantelor. O zona extrem de aerisita, curata, dominata de cladiri cu arhitectura interbelica, unde vilele impunatoare din zona sunt sedii de companii, birouri, locuinte fastuoase sau sedii de ambasada. O zona in care soare incalzeste acoperisurile proiectand lumina calda catre ferestrele mari si vesele ce se pot vedea la fiecare dintre cladirile cartierului.Intr-o cladire cu S+P+5 etaje, construita la 1945, situat la etajul 2, apartamentul se desfasoara privirilor nostre in toata splendoarea celor 97 mp utili ai sai. Incepem cu un mic lobby la intrare, care ne conduce pasii prin holul central, locuibil, ce face distributia catre toate camerele apartamentului. De aici, pe mana stanga avem cele doua dormitoare spatioase si luminoase pozitionate unul langa altul, pe mijloc avem baia principala(mare, cu cada si cu fereastra, in timp ce pe mana dreapta avem sufrageria cu terasa, iar langa bucataria cu un mic balcon si acces la scara secundara a imobilului si grupul sanitar. In timp ce pe mana dreapta apartamentul vede catre sud-est, spre Doctor Burghelea, in partea opusa vederea este catre nord-vest si strada Plantelor. In ambele directii, vederea este ampla, permitand luminii sa inunde din abundenta camerele apartamentului.In ce priveste starea interioara a apartamentului, trebuie mentionat ca proprietatea prezinta inca geamurile originale din lemn masiv, storurile din lemn(perfect functionale), parchetul masiv original(ascuns sub mocheta de trafic intens necesara activitatii de birou desfasurate anterior aici), iar incalzirea se face prin intermediul centrale proprii de apartament(pe gaze). Camerele sunt dotate cu aparate de aer conditionat, insa rar folosite. Imobilul, o constructie solida, fara risc seismic si fara grad de urgenta, se prezinta exelent si nu pare a resimti in vreun fel anii trecuti. Imagine a calitatii vecinilor, scara interioara este curata, ingrijita, zugravilta si igienizata constant, liftul tinut cu reviziile la zi iar sistemul de supraveghere video aduce un plus de siguranta comunitatii. Totodata, curtea imobilului este un avantaj, permitand locatarilor sa beneficieze de un mic loc de relaxare pe timpuri calduroase.Celor interesati de acest apartament, le reamintim faptul ca ne aflam intr-o zona extrem de bine conectatata din punct de vedere al mijloacelor de transport in comun, avand la dispozitie tramvaiele de pe Calea Calarasilor care te duc in cateva minute in Piata Unirii, troleele de pe Pache Protopopescu care te duc la Universitate si Cismigiu, sau autobuzul 133 ce leaga Tineretului de Gara de Nord. Piata Traian este la cateva minute de mers pe jos si tot acolo gasim si un mare Mega Image. Zona abunda de cafenele si restaurante, unele mai interesante decat celelalte. Si pentru ca stim cat de repede iti doresti sa te muti in noul tau apartament, te anuntam ca proprietatea este pregatita pentru vanzare rapida, are actele la zi, este libera si se preda in scurt timp de la vanzare(dupa eliberarea mobilierului si a obiectelelor personale). Vom incununa pachetul de beneficii a acestei proprietati, cu inca un avantaj major, ce te va determina sa suni chiar astazi pentru a programa vizionarea proprietatii : comision 0% la achizitie! Asta pentru ca oferta este reprezentata exclusiv de RENET-The Real Estate Network, prin Jeni Georgescu-Agentul tau imobiliar!

98000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision 44900 €
Oportunitate! 2 camere in vila - central Pache Protopopescu, Bucuresti

Apartament cu doua camere situat la parterul unui imobil P+2 din apropierea Bulevardului Pache Protopopescu, la 6 minute de mers pe jos pana la statia de metrou Piata Iancului. Datorita locatiei centrale, locuinta poate fi alegerea potrivita pentru persoanele active, care nu doresc sa depinda de autoturism ca mijloc de transport principal. Acest lucru transforma locuinta intr-o alegere potrivita atat pentru desfasurarea unei afaceri, beneficiind de vizibilitate stradala, dar poate reprezenta si o varianta dezirabila in perspectiva unei inchirieri. Compartimentarea este decomandata, accesul se face dintr-un hol, avand camerele dispuse astfel: pe partea stanga avem camera de zi, pe mijloc bucataria si pe partea dreapta avem dormitorul cu acces in baie. Instaltia electrica a fost refacuta, baia este placata integral cu marmura, iar incalzirea se face cu ajutorul centralei proprii, costurile de intretinere fiind minime. Pentru mai multe informatii sau vizionare, va recomandam calduros sa ne contactati!

44900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision 99800 €
Vanzare apartament cu 3 camere semidecomandat Bucuresti, Pache Protopopescu - 99800 EURO Pache Protopopescu, Bucuresti

Bine ati venit in zona centrala a Capitalei! Zona cladirilor ce inca pastreaza farmecul Bucurestiului de altadata, cand era pe drept supranumit Micul Paris si avantajul vecinilor de calitate, linistiti si civilizati.Suntem la intersectia strazii Popa Soare cu strada Doctor Burghelea si cu strada Plantelor. O zona extrem de aerisita, curata, dominata de cladiri cu arhitectura interbelica, unde vilele impunatoare din zona sunt sedii de companii, birouri, locuinte fastuoase sau sedii de ambasada. O zona in care soare incalzeste acoperisurile proiectand lumina calda catre ferestrele mari si vesele ce se pot vedea la fiecare dintre cladirile cartierului.Intr-o cladire cu S+P+5 etaje, construita la 1945, situat la etajul 2, apartamentul se desfasoara privirilor nostre in toata splendoarea celor 97 mp utili ai sai. Incepem cu un mic lobby la intrare, care ne conduce pasii prin holul central, locuibil, ce face distributia catre toate camerele apartamentului. De aici, pe mana stanga avem cele doua dormitoare spatioase si luminoase pozitionate unul langa altul, pe mijloc avem baia principala(mare, cu cada si cu fereastra, in timp ce pe mana dreapta avem sufrageria cu terasa, iar langa bucataria cu un mic balcon si acces la scara secundara a imobilului si grupul sanitar. In timp ce pe mana dreapta apartamentul vede catre sud-est, spre Doctor Burghelea, in partea opusa vederea este catre nord-vest si strada Plantelor. In ambele directii, vederea este ampla, permitand luminii sa inunde din abundenta camerele apartamentului.In ce priveste starea interioara a apartamentului, trebuie mentionat ca proprietatea prezinta inca geamurile originale din lemn masiv, storurile din lemn(perfect functionale), parchetul masiv original(ascuns sub mocheta de trafic intens necesara activitatii de birou desfasurate anterior aici), iar incalzirea se face prin intermediul centrale proprii de apartament(pe gaze). Camerele sunt dotate cu aparate de aer conditionat, insa rar folosite. Imobilul, o constructie solida, fara risc seismic si fara grad de urgenta, se prezinta exelent si nu pare a resimti in vreun fel anii trecuti. Imagine a calitatii vecinilor, scara interioara este curata, ingrijita, zugravilta si igienizata constant, liftul tinut cu reviziile la zi iar sistemul de supraveghere video aduce un plus de siguranta comunitatii. Totodata, curtea imobilului este un avantaj, permitand locatarilor sa beneficieze de un mic loc de relaxare pe timpuri calduroase.Celor interesati de acest apartament, le reamintim faptul ca ne aflam intr-o zona extrem de bine conectatata din punct de vedere al mijloacelor de transport in comun, avand la dispozitie tramvaiele de pe Calea Calarasilor care te duc in cateva minute in Piata Unirii, troleele de pe Pache Protopopescu care te duc la Universitate si Cismigiu, sau autobuzul 133 ce leaga Tineretului de Gara de Nord. Piata Traian este la cateva minute de mers pe jos si tot acolo gasim si un mare Mega Image. Zona abunda de cafenele si restaurante, unele mai interesante decat celelalte. Si pentru ca stim cat de repede iti doresti sa te muti in noul tau apartament, te anuntam ca proprietatea este pregatita pentru vanzare rapida, are actele la zi, este libera si se preda in scurt timp de la vanzare(dupa eliberarea mobilierului si a obiectelelor personale). Vom incununa pachetul de beneficii a acestei proprietati, cu inca un avantaj major, ce te va determina sa suni chiar astazi pentru a programa vizionarea proprietatii : comision 0% la achizitie! Asta pentru ca oferta este reprezentata exclusiv de RENET-The Real Estate Network, prin Jeni Georgescu-Agentul tau imobiliar!

99800 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 222500 €
Vanzare apartament cu 3 camere Pache Protopopescu, Bucuresti

Situat vis-a-vis de scoala Iancului, mobilat, cu terasa de 15mp si parcare in subsolul blocului., incalzire: Centrala proprie, numar etaj: 7, numar camere: 3, numar loc de parcare: 1, numar bai: 2, suprafata utila: 111, anul constructiei: 2008

222500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 39000 €
Vanzare garsoniera Pache Protopopescu, Bucuresti

Garsoniera B-dul Brancoveanu , mobilata si utilata cu electrocasnice,termopane,gresie ,faianta, parchet,suprafata 33 mp incadrata confort 1 , semidecomnadat, bloc din 1978, caldura si apa calda Radet,apometre apa, statie Ratb la 300m de fata blocului, la 5 minute de metrou, Piata Sudului,Oraselul copiilor si cu o frumoasa priveliste spre parc. Exclus agentii.

39000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 222500 €
Vanzare apartament cu 3 camere Pache Protopopescu, Bucuresti

vand apartament in bloc de lux situat vis-a-vis de scoala iancului, mobilat, cu terasa de 15mp si parcare in subsolul blocului. alte caracteristici: destinatie: rezidentialstructura rezistenta: betonnr. bucatarii: 1nr. balcoane: 1nr. garaje: 1 acces: amenajare strazi: asfaltate, iluminat stradal utilitati: utilitati generale: apa, curent, gaz, telefon, catv, canalizaresistem incalzire: calorifere, centrala proprieclimatizare: aer condtionatacces internet: wireless

222500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 375000 €
Vanzare casa 8 camere Pache Protopopescu, Bucuresti

Vand vila zona Pro TV,(str Agricultori) constructie 2005, suprafata teren 150mp, amprenta 100mp, suprafata construita 417mp, suprafata utila 365mp, D+P+E+M, 8 camere, 3 bai, 2 bucatarii, la demisol un spatiu de 40mp + grup sanitar si garaj, la parter terasa acoperita, Beneficiaza de toate imbunatatirile, precum: gresie, faianta, tamplarie PVC cu geamuri termopan, centrala proprie, aer conditionat. Este situata intr-o zona linistita , are acces rapid spre zona ultracentrala si la numeroase mijloace de transport in comun si metrou.

375000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 200000 €
Vanzare teren constructii 85 mp Pache Protopopescu, Bucuresti

Spatiu comercial, Str. Pache Protopopescu nr. 53 (lipit de Hanul Berarilor), suprafata construita 85 mp, suprafata utila 61 mp, renovat ultramodern, tamplarie SCHUKO, granit, gresie, rigips, clima, centrala termica Wiessmann, 380 W, gaze, apa-canal, internet, cablu TV. Pret vanzare: 200.000 Euro Pret inchiriere: 3.000 Euro/Luna Relatii la: 0722.100.011 / [email protected], suprafata totala: 100

200000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 115000 €
Vanzare apartament cu 4 camere decomandat Pache Protopopescu, Bucuresti

Particular Vand apartament 4 camere 135 mp utili situat pe bulevardul Carol 1 ,vis-a-vis de parcul izvorul rece etaj 8/8 apartamentul are 4 camere,2 grupuri sanitare,2 balcoane ,o terasa situat intr-o cladire din perioada interbelica apartamentul detine centrala proprie Se poate viziona oricand Accept si schimburi cu o casa prin zona si ofer diferenta

115000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 40000 €
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Pache Protopopescu, Bucuresti

Apartament 3 camere neamenajat la etajul 3 al unei vile interbelice cu regim de inaltime P+3E in zona Pache Protopescu , langa biserica de pe strada Matasari. Accesul la apartament se face din strada prin propria curte ,proprietate personala in S= 75 mp in care s-a amenajat un garaj. Apartamentul are suprafata utila de 83 mp formata din camera + vestibul si hol. In proprietate mai exista si 4 boxe, una la subsol si 3 pe acelasi etaj cu apartamentul, aceste boxe au in total 16 mp. Fara legea 112 si risc seismic.

40000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 15441 €
Vanzare apartament cu 3 camere semidecomandat Pache Protopopescu, Bucuresti

Mai exista si alte poze doar ca nu am putut sa le incarc pe toate. Se vinde apartament la casa,etajul 1/1. Zona piata Iancului-Scoala iancului, bulevardul Pache Protopopescu. 5 minute de metrou, 2 minute de statie de RATB. Scoala Iancului si scoala Jose marti nr 56 langa, colegiul national Mihai viteazul vis a vis, facultatea de inginerie a instalatiilor la 2 min. Restaurante si magazine la doar cateva minute. Renovare facuta in iarna anului 2017,Centrala termica cu tiraj fortat instalata in ianuarie 2018. Apartamentul contine 3 camere din care s-au facut 5(pentru alte detalii contactati-ma) Apartamentul vine cu boxa la subsol si pod. Curtea este comuna.

15441 €

   Apartament

Vezi Detalii
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(