Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Neamt, Piatra Neamt - 235000 EURO

235000 €  De vanzare
Casa centru orasului Piatra Neamt Casa de vanzare in centrul orasului Piatra Neamt. Suprafata imobilului este 250 mp utili si 960 mp teren. Casa este compusa din doua corpuri si este compartimentata astfel : in primul corp la parter avem 2 dormitoare mari, 1 baie,1 debara,1 camera tehnica,1 hol, living open space cu bucatarie, si terasa. Etaj : 1 camera open space in suprafata de 80 mp si 1 baie.( mansarda si acoperisul au fost construite in anul 2021 totul este nou si de cea mai buna calitate). Cel de al doile corp este compus din parter : bucatarie vara cu grup sanitar, garaj, beci betonat si holul; etaj 2 camere si baie. Imobilul dispunde de imbunatatiri astfel : parchet lemn masiv, usi lemn, gresie, faianta, 3 camere au semineu propiu, scari interiore 2, ambele din lemn masiv, geamuri termopan, centrala, complet mobilata mobexpert. Curte este amenajata : pavele; pomi fructiferi; flori ;brazi , vita de vie, porti fier. Casa a fost construita si amenajata pentru propia folosinta si au fost folosite doar materiale premium. Casa este in cea mai buna zona a orasului, si se vinde la cheie complet mobilata si utilata. Pretul este de 235 euro usor negociabil. Mai multe Detalii la nr de telefon 07******21 Case de vanzare - Piatra Neamt , Case de vanzare - Neamt

Pe site din 26-03-2024
Vizualizari 44
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 250 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Piatra Neamt.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Piatra Neamt. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Piatra Neamt.

Este Centru zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Neamt, Piatra Neamt  - 67500 EURO Proprietar 67500 €
Vanzare casa Neamt, Piatra Neamt - 67500 EURO Centru, Piatra Neamt , jud. Neamt

Vand Casa in orasul Piatra Neamt, langa Stadion ( si la 2 km de centrul orasului) . Adresa : Strada Dragos Voda nr. 76 . Pe teren se afla o casa batraneasca. Pretul este negociabil. Case de vanzare - Piatra Neamt , Case de vanzare - Neamt

67500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(