Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Iasi, Ciurea - 45000 EURO

45000 €  De vanzare
Neculai Casa de vanzare in Ciurea Iasi Ciurea

Pe site din 05-04-2024
Vizualizari 40
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 128 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Ciurea.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Ciurea. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Ciurea.

Este Ciurea zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Iasi, Ciurea  - 95500 EURO Proprietar 95500 €
Vanzare casa Iasi, Ciurea - 95500 EURO Ciurea, Ciurea , jud. Iasi

Persoana fizica vand casa plan parter, cu 3 camere (2 dormitoare si un living), suprafata utila totala de 95 mp, mobilata si utilata complet. Casa este situata in Ciurea, pe strada Ecoului (oras Iasi), intr-o zona linistita, la 3 minute de mers cu masina de Lidl, Pepco, Merkato, sala de sport Brainfit, farmacia Lara Farm, clinica N Medical si Hanul Visoianu. Statia de transport in comun se afla la doar 300m. Drumul este complet asfaltat. Casa este din caramida, este izolata la exterior cu polistiren de 10cm, finalizata in vara 2022. Dormitoarele (14mp fiecare) sunt complet mobilate, iar paturile au saltea ortopedica superioara. Livingul se intinde pe o suprafata generoasa de 21mp si este luminos fiind pozitionat la soare. Trecerea dintr-o camera in alta, respectiv catre/dinspre bucatarie se face prin intermediul unui hol de 10mp. Bucataria (13mp) este utilata complet: plita cu inductie, cuptor electric, hota, frigider cu congelator si cuptor cu microunde. Toate electrocasnicele sunt noi, achizitionate in toamna anului 2022. incalzirea este prin pardoseala, cu pompa de caldura ce are in dotare boiler electric, ce face casa sa fie una foarte calduroasa. Pompa de caldura si boilerul se regasesc intr-o camera tehnica de 3,2mp. in urmatoarea saptamana, (10.04) se vor monta panouri solare 5kw in valoare de peste 22 mii lei (sistem Huawei de inalta calitate). Termopanele sunt tripan Gealan 7 camere. Casa se preda racordata la utilitati: apa, curent, fosa septica si canalizare. Curtea este una generoasa, fiind un teren de 400 mp, imprejmuit cu gard de lemn, iar la intrare poarta metalica. Bucataria are iesire spre terasa din gradina (9mp) si spre magazie (3,9mp). Baia (6mp) are cada cu dus, masina de spalat, dulap deasupra masinii de spalat, oglinda deasupra chiuvetei si raft. Casa are pod spatios unde poate fi loc de depozitare sau se pot construi inca 2 camere. Gradina este cu gazon, foarte primitoare, incrijita si vesela, datorita tuturor florilor plantate si celor 18 tuia. in curte se afla un loc de parcare si in fata casei inca unul. Casa se vinde la 95.500 mii € mobilata si fara electrocasnice Ideala pentru cuplu/familie si investitii. Ofer si cerem seriozitate! Disponibila pentru vizionari programate si mutare imediata. Se accepta plata si prin credit ipotecar/prima casa. Nu ma intereseaza nici un fel de schimb!!! Motivul vanzarii este mutarea in alt oras. Case de vanzare - Ciurea , Case de vanzare - Iasi

95500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(