Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii Timis, Cerna - 3000 EURO

3000 €  De vanzare
Pentru cine doreste poate fi casa de vacanta sau de locuit,situat in satul Cerna comuna Libling in centru este asfaltat si autobuz pana la intrarea in sat,zona deosebita deal sau colina,cu parau de apa jos in vale,multa verdeata si liniste,oameni gospodari,intre case,front 10/ 57m l fiind situat pe colt ,sant plantati pomi pe rod meri,peri,visini, smochini, nectarine,gutui si un rand de zmeura.Se face cu dezmembrare avand si numar de casa,ori pe lungime ori pe latime cum doriti,fiind pe colt..Apa de la retea din sat , curent electric peste drum,si iluminat public noaptea,poate fi practicat si iarna.Terenul este mai mult,detalii in privat.Se poate face naveta la lucru in oras sant autobuze atat pentru muncitori cat si elevi la liceu,in Libling este liceu, supermarket, benzinaria,farmacii,etc.

Pe site din 21-06-2021
Vizualizari 42
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Cerna.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Cerna. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Cerna.

Este Cerna zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Timis, Cerna  - 13500 EURO Proprietar 13500 €
Vanzare terenuri constructii Timis, Cerna - 13500 EURO Cerna, Cerna , jud. Timis

Vand loc de casa sat Cerna comuna libling 1500mp cu18 ml stradal si 82 ml adancime apa si curent la poarta proprietar acte la zi urbanism si autorizatie de construire se obtin la primaria libling 32km 5de timisoara se poate ajunge pe calea sagului sau pe calea buziasului pretul 15000 euro negociabil Terenuri - Cerna , Terenuri - Timis

13500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(