Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii Arges, Cicanesti - 0 EURO

 De vanzare
Vand teren langa Curtea de Arges (17 km) in comuna Cicanesti sat Barasti intr-o zona superba cu potential de dezvoltare mai ales dupa realizarea autostrazii Pitesti-Sibiu. Terenul este intre doua noduri rutiere: Curtea de Arges si Tigveni. Dotari existente: - Constructie (casa 1 camera + hol + camara + beci mic + 1 camera amenajata pentru animale) - Curent electric racordat la reteaua nationala - Livada de pomi fructiferi (pruni, meri, ciresi, visini - aproximativ 50 pomi pe rod) - Terenul este imprejmuit cu gard in stare foarte buna - Proprietatea poate fi vazuta ca un teren plan (~5000 mp) si o zona cu deal unde s-a inceput o impadurire (~3000mp) - Drum asfaltat care trece pe langa teren - Orientarea catre soare este ideala - Colectarea gunoiului se face de catre primarie Dotari potentiale: - Apa curenta la drum, racordarea se poate face foarte usor - Canalizare la drum - Acces internet prin fibra optica la drum - Cablu TV (AKTA). Terenul este perfect pentru construirea unei case de vacanta sau pentru cineva care doreste sa se retraga la o viata mai linistita oferind in acelasi timp un peisaj minunat, varietate de relief avand un deal destul de inalt unde poate fi amenajat un foisor sau o terasare si care beneficiaza si de o zona impadurita dar si de toate avantajele unui confort modern (apa curenta, canalizare, curent electric, acces la internet prin fibra, cablu TV). Suprafata totala de 8000mp cu deschidere la drum de 35m. Localizare teren: https://goo.gl/maps/7a9FUKUdr2iftLNH7 Mai multe poze: https://photos.app.goo.gl/XuNGgGKVbDpct6YY8 Comuna este in plina dezvoltare, in prezent majoritatea drumurilor si ulitelor din comuna sunt asfaltate, podurile peste rauri au fost refacute, reteaua de canalizare si apa curenta acopera mare parte din comuna si exista proiect pentru alimentarea comunei cu gaze naturale. Scolile si gradinitele au fost modernizate. Detalii comuna: https://www.facebook.com/Cic%C4%83ne%C8%99ti-179804678738440/

Pe site din 24-08-2024
Vizualizari 444
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Cicanesti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Cicanesti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Cicanesti.

Este Cicanesti zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Arges, Cicanesti  - 45000 EURO Proprietar 45000 €
Vanzare casa Arges, Cicanesti - 45000 EURO Cicanesti, Cicanesti , jud. Arges

Vand sau la schimb cu un apartament ,teren intravilan ,suprafata 6400 mp cu deschidere la drumul principal com Cicanesti ,terenul este cu pomi fructiferi,este si o anexa cu bransament electric si un put.Pentru mai multe detalii sunati la numarul de telefon 07******09 . Case de vanzare - Curtea de Arges , Case de vanzare - Arges

45000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(