Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere casa Salaj, Lazuri - 1250 EURO lunar

1250 €  De inchiriat
Casa din Lazuri este situata in localitatea Lemniu, judetul Salaj. Este aproape de orasele mari din zona(50km de Zalau, Baia Mare, Dej si 100km de Cluj-Napoca) si are acces facil cu orice tip de masina. Cabana dispune de 7 camere (6 camere cu pat matrimonial si o camera cu doua paturi supraetajate) cu bai proprii, balcon, TV, wi-fi si minibar. La parter, aceasta dispune de living spatios si o sala de masa potrivita pentru capacitatea cabanei, o bucatarie complet utilata si spatiu de depozitare. Din living avem acces la terasa echipata cu mese si scaune, pentru a te bucura de privelistea oferita de natura spectaculoasa. in curte, punem la dispozitie si un ciubar incapator, un foisor generos, cu zona de gratar incorporata, ceaun si o priveliste fermecatoare. Pe proprietatea de 25000 m2 se gaseste o padure, un izvor si multa liniste, fiind ideala pentru familii cu copii sau pentru cei care doresc o oaza de relaxare. Costul este de 3500 lei pentru un weekeend, iar in timpul saptamanii 1250 lei pe noapte si se inchiriaza doar integral. ‼️Capacitate de Cazare de 16 persoane ‼️ Mai multe detalii la telefon: 07******28 Case de inchiriat - Lemniu , Case de inchiriat - Salaj

Pe site din 27-03-2024
Vizualizari 52
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 300 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De inchiriat in localitatea Lazuri.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De inchiriat in localitatea Lazuri. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Lazuri.

Este Lazuri zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Salaj, Lazuri  - 27500 EURO Proprietar 27500 €
Vanzare casa Salaj, Lazuri - 27500 EURO Lazuri, Lazuri , jud. Salaj

De vanzare casa+Livada in Lazuri Jud Salaj,mai multe detalii: +40************27 sau +40************14 Case de vanzare - Lazuri , Case de vanzare - Salaj

27500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(