Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii Sibiu, Cisnadioara - 55000 EURO

55000 €  De vanzare
Vand teren in Cisnadioara, situat intre strazile Ciresilor si Pinului. Rog seriozitate!

Pe site din 04-02-2023
Vizualizari 21
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Cisnadioara.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Cisnadioara. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Cisnadioara.

Este Cisnadioara zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Sibiu, Cisnadioara  - 142730 EURO Proprietar 142730 €
Vanzare terenuri constructii Sibiu, Cisnadioara - 142730 EURO Cisnadioara, Cisnadioara , jud. Sibiu

Vand sau variante cu autoturism / casa / apartament - Teren intravilan in Cisnadioara, avand o priveliste minunata spre Muntii Fagaras, Muntii Cindrel si cetatea din Cisnadioara. Daca sunteti in cautarea unui Loc de casa linistit, departe de aglomeratie, Cisnadioara este alegerea cea mai potrivita. Cisnadioara este o localitate selecta la doar 5,8 km distanta de intrarea in Sibiu (9 min). Drumul care face legatura intre Sibiu si Cisnadioara este putin circulat, ceea ce faciliteaza accesul in oras. Terenul este situat pe str. Ciresilor - Pinului si e perfect pentru cei care doresc sa locuiasca in intimitate fara vecini multi in apropiere . Suprafata de 2039 mp - Drum pietruit: Latime 4 ml dupa cedarea drumului are 8,5 ml. Am cedat 79 mp deci raman 1960 mp teren . Pretul este 70 euro/mp = 142.730 euro Cisnadioara este un sat pitoresc , situat la 10 km de Sibiu si la 2 km de Cisnadie. Acum 850 de ani primii colonisti germani pun bazele localitatii. Cisnadioara a gazduit multe generatii de localnici si multi turisti care isi regasesc recrearea aici. Azi Cisnadioara este o localitate cu viitor, devenind un cartier rezidential al Sibiului, cu casele si vilele amplasate in jurul satului. Satul pastreaza farmecul trecutului, casele vechi sasesti iti fac cu ochiul, biserica fortificata a fost refacuta in 2011/2012 si este gazda multor evenimente culturale, urmate de o invitatie la petrecere in curtea sau in casa parohiala. Piesa centrala a localitatii este ‘’cetatea’’ - biserica fortificata in stil romanic construita din piatra intre 1162 si 1223, situata pe dealul inconjurat de Valea Argintului, cu care toti locuitorii se identifica si se mandresc. Terenul are o suprafata totala de 2039 mp . Deschiderea la Strada este de 30 ml si este Ideal pentru construirea unei Case Rezidentiale sau unei Case de Vacanta. Terenul este pozitionat la 2 km de drumul principal asfaltat soseaua Sibiului, bransarea la energia electrica poate fi realizata cu usurinta deoarece acestea sunt la 10 m distanta de teren . Pretul Terenului este de 142.730 euro , 70 euro / mp Mentionez faptul ca sunt dispus la negocieri din punct de vedere al pretului si sunt deschis la orice fel de variante cu auto, alte imobiliare precum apartamente sau case, inclusiv alte bunuri / obiecte . Caracteristici generale: Clasificare teren: Intravilan Categorie de folosinta: Livada Intabulat: DA Carte funciara: DA PUZ abrobat de Primaria Cisnadie pentru constructie casa : DA Gaz: in anul 2023 Utilitati: Curent Apa si Canal: Proiect aducere Utilitati in curs anul 2023 Alte Caracteristici: Acces auto, Strada pietruita urmeaza asfaltata pe viitor drum 8,5 metri Terenuri - Cisnadioara , Terenuri - Sibiu

142730 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(