Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii 424 mp Ilfov, Clinceni - 16112 EURO

16112 €  De vanzare
Teren cu utilitati 424 mp Olteni2 Clinceni/Domnesti Teren intravilan cu acces la utilitati (gaz, electricitate), situat in intravilanul comunei Clinceni - parcela 5 pe strada Olteni 2 dinspre Strada Drumul Mare. Accesul se face usor folosind strada Drumul Mare recent asfaltata, aceasta uneste Soseaua de Centura de comuna Clinceni.

Pe site din 11-06-2021
Vizualizari 30
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 424 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Clinceni.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Clinceni. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Clinceni.

Este Soseaua de Centura zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Ilfov, Clinceni  - 23000 EURO Proprietar 23000 €
Vanzare terenuri constructii Ilfov, Clinceni - 23000 EURO Soseaua de Centura, Clinceni , jud. Ilfov

Propietar vand loc de casa in zona de vile cu suprafata de 278,84 deschidere 15.49 situate pe strafa Flori de Tei, intrandu-se din strada Drumul Mare (iesire la sos de centura), apoi strada Cuibul cu Dor. Are iesire la drum public. Acte pregatite pentru vanzare, situatie juridica clara. Zona de case deja construite Situat la aproximativ 1-2 km de soseaua de centura posibilitate de intrare din Soseaua Alexandriei si din Prelungirea Ghencea in zona sunt deja multe case construite, firme si ansambluri rezidentiale. Regim de inaltime p+2+m. Se poate ridica o constructie pe 30% din suprafata terenului. Pentru detalii, va rog sa ma contactati la 07******68 Terenuri - Clinceni , Terenuri - Bucuresti - Ilfov

23000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(