Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii Dambovita, Cornesti - 59500 EURO

59500 €  De vanzare
Direct proprietar - Teren + constructie (Magazin la DN 1A - "drumul de camioane") Ploiesti - Bucuresti. Acesta are o suprafata de 2600 mp si se afla la 24 km distanta de Ploiesti, respectiv 40 km distanta de Bucuresti. Facilitati: - apa curenta pe proprietate - electricitate pe proprietate - gazele sunt la strada - proiect de constructie casa (fundatia este turnata deja - suprafata construita 180 mp) - gradina cu 30 pomi fructiferi Atat terenul cat si constructia de la strada sunt pretabile pentru afacere. De asemenea terenul este ideal si pentru construirea unei case de vacanta. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ma contactati la numarul de telefon din anunt. Terenuri - Cornesti , Terenuri - Dambovita

Pe site din 19-09-2024
Vizualizari 2
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 2600 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Cornesti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Cornesti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Cornesti.

Este Cornesti zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  spatii comercial Dambovita, Cornesti  - 59500 EURO Proprietar 59500 €
Vanzare spatii comercial Dambovita, Cornesti - 59500 EURO Cornesti, Cornesti , jud. Dambovita

Cornesti 2600 mp, d. 27 m, intravilan, Teren 2600 mp + constructie (Magazin la DN 1A - drumul de camioane”) + fundatie 180 mp Ploiesti - Bucuresti. 24 km distanta de Ploiesti, respectiv 40 km distanta de Bucuresti.

59500 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Vanzare  casa Dambovita, Cornesti  - 70000 EURO Proprietar 70000 €
Vanzare casa Dambovita, Cornesti - 70000 EURO Cornesti, Cornesti , jud. Dambovita

bog dan Casa la tara jud, Dambovita , 45km de Bucuresti De vanzare casa si teren in sat Crivatu, com Cornesti, jud DB. la doar 45km de Bucuresti Casa este contruita din caramida si bca cu fundatie de beton. Suprafata casei este de 126mp - 8 camere si 160 mp anexe- garaj cu doua locuri magazii, camari. Casa dispune de beci de beton de aproximativ 10mp cu adancimea de 2.20m Casa este bransata la energie electrica iar alimentarea cu gaze este disponibila la poarta. Casa dispune de put propriu de dimensiuni mari. Incalzirea se face cu sobe pe lemn. Casa se vinde cu 4000 mp teren din care 1000mp curte si 3000mp de livada, vita de vie si teren liber. Satul se afla la 45km de Bucuresti, 30km de Ploiesti Anuntul este exclusiv pentru cei interesti de cumpararea unei case la tara si informatii aditionale se vor oferii doar la telefoanele: Pretul este de 70000 euro negociabil la fata locului.

70000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Dambovita, Cornesti  - 140000 EURO Proprietar 140000 €
Vanzare casa Dambovita, Cornesti - 140000 EURO Cornesti, Cornesti , jud. Dambovita

Vand casa nouau Construita in Anul 2022 cu masarda finalizata la cheie casa este Alcatuita din:3 dormitoare,Living, baie,bucatarie si hol Utilitati:Apa , ,canalizare,fosa septica proprie gaze si centrala pe gaz cu calorifere curte betonata gardu facut nou recent Alte dependinte mai multe detali in privat: Profi,pepco,doi pasi,bank Cel, wester Union Cabinet Stomatologic Scoala gradinita propietar Acte la zi Case de vanzare - Cornesti , Case de vanzare - Dambovita

140000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Dambovita, Cornesti  - 55000 EURO Proprietar 55000 €
Vanzare casa Dambovita, Cornesti - 55000 EURO Cornesti, Cornesti , jud. Dambovita

Proprietate de vanzare in sat Cornesti, jud. Dambovita. Teren extravilan in suprafata de 7300 mp, teren intravilan in suprafata de 1000 mp si o constructie rezidentiala parter in suprafata aproximativa de 60 mp, construita in anii 1950 + anexa lipita de casa de aproximativ 50 mp. Accesul se realizeaza din strada principala, drum public asfaltat. Zona in care se regaseste proprietatea este preponderent rezidentiala, case cu teren. Proprietatea este bransata la energia electrica si gaze, iar alimentarea cu apa si canalizarea sunt disponibile pana la intrare. Imobilul dispune de incalzire cu sobe pe gaz si lemn. Case de vanzare - Cornesti , Case de vanzare - Dambovita

55000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(