Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii Valcea, Daesti - 8000 EURO

8000 €  De vanzare
Teren Absolut SUPERB, pozitie UNICA, situat deasupra Lacului Daesti, la aprox. 10 Km de Ramnicu Valcea, cu vedere directa catre lac, muntele Buila si padure . Terenul este fara nici o exagerare un Colt adevarat de Paradis ! Direct de pe teren din laterala acestuia se intra in Padurea racoroasa unde serpuieste in vale un parau mititel, plina de pasari si animalute (sunt caprioare care vin pana la gard, veverite etc.), aer curat de munte de pe defileul vaii Oltului . In serile de vara soarele apune direct din fata si se reflecta rosu ca de foc in apele lacului Daesti amintind de apusul la mare, nopti pline de stele cu un cer clar ce pare mai aproape decat de obicei, sunet de greieri intr-o liniste aproape salbatica . Iarna in fata ta se contureaza crestele albe ale muntilor Builei, curmatura Builei si creasta Vanturarita, stanca si zapada, peisaj montan autentic . Are acces cu drum betonat privat, racorduri la poarta ( curent si apa), este incadrat de curand ca intravilan, se poate construi fara probleme . - Este de forma dreptunghiulara cu o latime de aprox. 18 metri si o lungime de 23 metri, in mare parte plat, construibil fara probleme, este total ingradit, cu porti . . - O investie deosebita, pentru suflet si trup, un loc unde va puteti relaxa la sfarsit de saptamana sau construi o casa de locuit permanent . Pozele sunt facute cu un telefon simplu si sunt doar orientative, fiind mult sub adevarata Magie a locului, care are un peisaj Unic . - Rog seriozitate, ofer acelasi lucru . Multumesc !

Pe site din 06-05-2023
Vizualizari 27
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Daesti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Daesti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Daesti.

Este Daesti zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Valcea, Daesti  - 50000 EURO Proprietar 50000 €
Vanzare terenuri constructii Valcea, Daesti - 50000 EURO Daesti, Daesti , jud. Valcea

Bucur Mariana Teren arabil Daesti Teren arabil, intravilan, comuna Daesti, sat Daesti, suprafata de 2081 mp

50000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(