Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii Hunedoara, Deva - 3000000 EURO

3000000 €  De vanzare
Oferim spre vanzare o proprietate situata unic, perfecta pentru dezvoltare, in centrul celei mai mari zone de afaceri si retail din Deva. 1. Descrierea proprietatii Proprietatea se afla in imediata apropiere a urmatorilor comercianti: • Lidl • Dedeman • Romstal • Kaufland • Brico depot • Shopping City Deva • Metro 2. Acces la proprietate • Proprietatea beneficiaza de 270 de metri de fatada la strada principala din oras. Proprietatea are un titlu clar si este pe deplin comercializabila. 3. Utilitati Proprietatea dispune de toate utilitatile necesare. Terenuri - Deva , Terenuri - Hunedoara

Pe site din 10-10-2024
Vizualizari 11
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 30000 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Deva.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Deva. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Deva.

Este Centru zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Hunedoara, Deva  - 17500 EURO Proprietar 17500 €
Vanzare terenuri constructii Hunedoara, Deva - 17500 EURO Centru, Deva , jud. Hunedoara

Vand teren extravilan la 12 km de centrul Devei, intr-o zona linistita, putin circulata, cu cabane si case de vacanta, avand o suprafata totala de 968 mp si suprafata utila de 656 mp. Terenul este imprejmuit cu gard si este gata amenajat pentru momente de relaxare in familie. Dispune de fantana cu apa potabila, gratar zidit, o cabanuta pe piloni, magazie, terasa acoperita, pomi fructiferi si un mic iaz. in partea din spate este strabatut de un mic parau. Mai multe detalii la telefon. Terenuri - Deva , Terenuri - Hunedoara

17500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(