Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii Gorj, Dragoeni - 20000 EURO

20000 €  De vanzare
Terenul are 4000 m cu deschidere la strada de 16 m.Zona linistita langa padure.Acte la zi,cadastru,intabulare.Este situat la 12 km de centrul municipiului Tg Jiu,se afla in botesti(la iesire din pistesti din deal),drum asfaltat,apa,curent cablu.

Pe site din 14-04-2023
Vizualizari 27
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Dragoeni.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Dragoeni. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Dragoeni.

Este Dragoeni zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Gorj, Dragoeni  - 30000 EURO Proprietar 30000 €
Vanzare terenuri constructii Gorj, Dragoeni - 30000 EURO Dragoeni, Dragoeni , jud. Gorj

Vand teren intravilan situat in Dragoieni la 6 km de Tg jiu. Suprafata este peste 2500 mp si are drum de servitute. Pretul este 30000 euro Telefon 07********80 Terenuri - Dragoeni , Terenuri - Gorj

30000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Gorj, Dragoeni  - 1157600 EURO Proprietar 1157600 €
Vanzare terenuri constructii Gorj, Dragoeni - 1157600 EURO Dragoeni, Dragoeni , jud. Gorj

Se ofera spre vanzare teren situat in Dragoeni (localitate componenta a Municipiului Targu Jiu), pozitionat strategic in apropiere de strada principala Dragoeni (in spatele locuintelor, in apropiere de Pensiunea si supermarket-ul Enigma), fiind situat in tarlaua 203. Proprietarul detine documentatii pentru teren, inclusiv titlul de proprietate si succesiunea notariala, asigurand astfel o tranzactie clara si sigura. Proprietatea are o deschidere generoasa de 14 metri catre strada (nu la strada) si 10 metri catre Amaradia, cu o lungime totala de 960 metri. Suprafata totala a terenului este de 1,1576 hectare, echivalentul a 11,576 metri patrati, compusa din parcele alaturate: parcela 44 (0,6760 Ha), parcela 44/1 (0,0636 Ha) si parcela 44/2 (0,4180 Ha), fiecare cu specificul sau. Parcela 44 este clasificata ca teren arabil, parcela 44/1 ca alte terenuri neagricole, iar parcela 44/2 ca pasune. Pretul solicitat este de 100 euro per metru patrat, cu posibilitatea de negociere, totalizand un pret negociabil de 1.157.600 euro. Exista, de asemenea, flexibilitate in ceea ce priveste modalitatea de vanzare, terenul putand fi achizitionat integral sau in configuratiile urmatoare: - parcela 44 cu pretul de 676.000 euro negociabil sau - parcela 44 + parcela 44/1, cu pretul total de 739.600 euro negociabil. Nu exista o urgenta in vanzarea terenului si nu avem interes in rezervarea terenului prin arvuna (acesta urmand a fi achizitionat de catre primul ofertant care va face integral plata negociata). Localitatea Dragoeni se distinge ca fiind una dintre cele mai semnificative din punct de vedere economic din zona resedintei de judet a Gorjului, oferind potential remarcabil pentru dezvoltare industriala si imobiliara, prin posibila comasare cu alte terenuri adiacente (nu ofer servicii de mediere pentru achizitionarea acestora intre cumparator). Terenul nu este amenajat (iarba, vegetatie diversa, lastaris etc). Am atasat anuntului si fotografii (imaginile sunt realizate din punctul cel mai indepartat, care se intinde dinspre zona apropiata raului Amaradia spre locuintele de la strada principala). Rog seriozitate. Raspund doar la apeluri telefonice, nu la mesagerie. Multumesc pentru interes. Terenuri - Dragoeni , Terenuri - Gorj

1157600 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(