Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii 830 mp Ilfov, Dumbraveni - 0 EURO

 De vanzare
Particular,vand teren intravilan constructii,830 mp , lumina si gaze la casa alaturata cadastru,intabulare.Deasemenea se mai vinde din acelasi lot si suprafata de 3000 mp care poate fi parcelata in functie de dorinta cumparatorului.

Pe site din 10-06-2021
Vizualizari 32
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 830 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Dumbraveni.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Dumbraveni. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Dumbraveni.

Este Dumbraveni zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Ilfov, Dumbraveni  - 45600 EURO Proprietar 45600 €
Vanzare terenuri constructii Ilfov, Dumbraveni - 45600 EURO Dumbraveni, Dumbraveni , jud. Ilfov

De vanzare teren intravilan in sat Dumbraveni, com. Balotesti, Strada Erou Nicolae Voicu, la 1 minut de Mega Image, 8 minute de parc Edenland, 20 minute de Baneasa Shopping City. Acces facil la DN1, autostrada Bucuresti-Ploiesti A3 si la noua centura in regim de autostrada A0. La 5 minute se afla DN1 Value Center, Kaufland, Carrefour, Lidl, Hornbach, locuri de joaca, spalatorii auto, McDonalds, Therme, lacul Snagov, etc. Gradinite si scoli la 5-10-15 minute distanta, atat de stat cat si private. Comunitate activa si implicata, investitii constante in comuna, fiind o zona in continua dezvoltare. Teren de 616 mp, cu deschidere la drum de 22 metri liniari. Drumul de servitute in cota de 177 mp este inclus in pret. Toate utilitatile disponibile la cativa metri de proprietate, terenul fiind intr-o zona de case/vile. Asfalt pana la limita drumului de servitute. Terenul beneficiaza de toata documentatia necesara pentru a se incepe contructia, fiind posibila constructie de S+P+1+M. Terenuri - Balotesti , Terenuri - Bucuresti - Ilfov

45600 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Ilfov, Dumbraveni  - 21800 EURO Proprietar 21800 €
Vanzare terenuri constructii Ilfov, Dumbraveni - 21800 EURO Dumbraveni, Dumbraveni , jud. Ilfov

Proprietar (persoana fizica) vand un teren intravilan situat pe strada Rozelor, nr. 23/20, in suprafata totala de 644 mp, deschidere la strada 17 mp, compus din suprafata utila 585 mp si drum de servitude de 59 mp, la pretul de 34 euro mp (21.800 euro negociabil). Terenul este situat in semicercul de padure din spatele strazii I.C. Bratianu, in apropiere de parcul Edenland si Sanatoriul Nato, zona superba cu aer curat, ferita de zgomot si poluare, cu destinatie rezidentiala in plina dezvoltare, fara risc de inundatii, in vecinatatea sa aflandu-se deja case construite. Drumul si electricitatea se afla la 100 m de teren, iar In zona sun diverse alte facilitategaze, internet etc.Utilitatile sunt pe str. Rozelor. Adresa parcelei este Strada Rozelor, 23/20 Terenuri - Dumbraveni , Terenuri - Bucuresti - Ilfov

21800 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(