Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii 25 ha Ilfov, Gagu - 0 EURO

 De vanzare
Teren intravilan 25000 mp, deschidere 47 m la drumul judetean ce leaga localitatea GAGU de PETRECHIOIA (la 500 m de Gagu, pe partea stanga). Oportun pt dezvoltare afaceri. Pret negociabil., suprafata totala: 25000, Front stradal: 47

Pe site din 04-06-2021
Vizualizari 23
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 25000 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Gagu.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Gagu. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Gagu.

Este Gagu zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Ilfov, Gagu  - 140000 EURO Proprietar 140000 €
Vanzare casa Ilfov, Gagu - 140000 EURO Gagu, Gagu , jud. Ilfov

Vila P+1, terenul in concesiune pe 49 de ani cu drept de prelungire, imobilul proprietate,S.T. 540 MP, S.C. 250 MP, 1 Dormitor 16 MP,2 Dormitoare 19 MP + 1 Dormitor matrimonial 28 MP, 2 bai mari, hol, living american 70 MP, balcon, terasa, 2 intrari,foisor,constructie noua 2020.Dreptul de proprietate asupra imobilului cat si dreptul de concesiune asupra terenului fiind intabulate in extrasul de carte funciara. Utilitati: apa (put cu hidrofor), fosa septica, Cablu tv, curent electric trifazic 380 V, centrala termica + calorifere, parchet, gresie + faianta, interioare tencuite, glet de ipsos + vopsea lavabila alb, exterior fatada vopsea decorativa, pomi fructiferi, alei pavate cu dale, gard imprejurimi zidarie + fier forjat, tabla Lindab. Centrala e prevazuta ptr gaze, reteaua de gaze a inceput lucrarile de extindere in zona,dar se poate monta si centrala pe peleti sau Butan gaz. Casa pozitionata pe colt, 2 intrari, deschidere la lacul Motistea. Oaza de relaxare, peisaj de poveste ! Case de vanzare - Gagu , Case de vanzare - Bucuresti - Ilfov

140000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(